ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2012 | 21:06

ΠΑΚΕΤΟ

Έχω φάει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πακέτο...έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου, τον αγαπάω, μου φέρεται άψογα, είναι αυτό που πάντα ήθελα και ονειρευόμουνα...ή σχεδόν...το πρόβλημα είναι ότι έχει μικρό πουλί! και όταν λέω μικρό, εννοώ ΠΟΛΥ μικρό!κατά τα άλλα περνάω καλά στο σεξ, αλλά δεν γίνεται μόνο ορεκτικό, θέλω και το κυρίως πιάτο...δεν γίνεται μόνο γλώσσα και χέρι, θέλω και πουλί! έχω κάνει υππομονή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό, γιατί τον αγαπάω, αλλά έχουν αρχίσει και παθαίνουν ζημιά τα νεύρα μου...και επειδή δεν μπορώ να του πω τι φταίει, ξεσπάω σε άσχετα πράγματα, πχ τον κράζω γιατί έχει πετάξει τα ρούχα του από εδώ και από εκεί ή δεν έχει βάλει τα παπούτσια μέσα στην παπουτσοθήκη και έχει αρχίσει να με περνάει για υστερικιά... Αλλά πραγματικά, έχω κάνει τόση υπομονή, αλλά δεν αντέχω άλλο! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΠΟΥΤΣ@!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Για να λεει οτι τον εχει μικρο αρα τον εχει μικρο.Τελος.Προς τι οι διαφωνιες και η αναλυση του ποσο ειναι ο μεσος ορος? Προφανως δεν ανηκει στον μεσο ορο ο ανθρωπος.Επιτελους σταματηστε να νομιζετε οτι το μεγεθος δεν μετραει. Μετραει και πολυ μαλιστα. Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ετσι ειναι.Ισως μονο να μη μετραει αν υπαρχει καποια γυναικα με πιο στενο κολπο και της κανει το συγκεκριμενο μεγεθος.Λεμε τωρα.
Scroll to top icon