Νεοϋορκέζος τουρίστας κατηγορείται ότι διαμέλισε Γιαπωνέζα που γνώρισε μέσω ερωτικού app

Νεοϋορκέζος τουρίστας κατηγορείται ότι διαμέλισε Γιαπωνέζα που γνώρισε μέσω ερωτικού app Facebook Twitter
0

Οι ιαπωνικές αρχές συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα έναν τουρίστα από τη Νέα Υόρκη, ως ύποπτο για την εξαφάνιση μιας Γιαπωνέζας με την οποία είχε κλείσει ραντεβού, μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι αξιωματικοί άρχισαν να βρίσκουν τα μέλη μιας γυναίκας σε διάφορα σημεία της Οζάκα και, πλέον, ο Yevgeniy Vasilievich Bayraktar θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνιση και τη δολοφονία της 27χρονης.

Ο 26χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, με την υποψία ότι είχε κρατήσει τη Γιαπωνέζα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, παρά τη θέλησή της. Πριν εξαφανιστεί, η νέα γυναίκα είχε πει σε μία φίλη της πως θα συναντούσε έναν άνδρα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Kyodo News, ο συλληφθείς και η εξαφανισμένη διατηρούσαν για αρκετές ημέρες επικοινωνία, μέσω μιας εφαρμογής που φέρνει σε επαφή ντόπιους με ξένους επισκέπτες που ψάχνουν ερωτικούς συντρόφους. 

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως οι δυο τους έχουν καταγραφεί να μπαίνουν σε χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά μόνο ο άνδρας φαίνεται να βγαίνει και να επιστρέφει στο δωμάτιο επανειλημμένως, κρατώντας πάντα μία βαλίτσα.

Ίχνη αίματος βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο που ο δράστης αρωμάτιζε ανελλιπώς με πολλά αποσμητικά χώρου. 

Διαμελισμένη και θαμμένη 

Οι έρευνες σημείωσαν πρόοδο το Σάββατο, όταν ένα κεφάλι βρέθηκε μέσα σε μία βαλίτσα. Το βράδυ της ίδια ημέρας, οι αρχές ανακάλυψαν έναν γυμνό γυναικείο κορμό, σε ορεινή τοποθεσία, έξω από την Οζάκα, που πιστεύεται ότι ανήκει στην γυναίκα.

Εξακόσια μέτρα παρακάτω, σε δασώδη περιοχή, βρέθηκαν και δύο χέρια, το ένα δίπλα στο άλλο, καλυμμένα με ελάχιστο χώμα.

Η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη, για την ώρα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως οι ανακαλύψεις βασίστηκαν σε ομολογία του υπόπτου.

Ο Bayraktar, πιστεύεται πως φλέρταρε και με άλλες Γιαπωνέζες μέσω τις εφαρμογές.

Από όσες όμως βγήκαν μαζί του, όλες οι υπόλοιπες είναι επιβεβαιωμένα ασφαλείς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που αποκαλείται η εφημερίδα Mainichi.

πηγή: Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM