Διαφωνεί με την διακοπή ο Παναθηναϊκός: «Δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος»

Διαφωνεί με την διακοπή ο Παναθηναϊκός: «Δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
0

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη παίρνοντας θέση απέναντι στην απόφαση διακοπής της Super League επ' αόριστον από την ελληνική κυβέρνηση έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που είχαν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ρίχνει τα πυρά της στον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά και στην κυβέρνηση για την απόφασή της και τονίζει ότι ζημιώνει ανεπανόρθωτα τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ''συγχωροχάρτι'' σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM