Αυτοκτονία και όχι δολοφονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Κατερίνας Γοργογιάννη

Αυτοκτονία και όχι δολοφονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Κατερίνας Γοργογιάννη Facebook Twitter
0

Φως στο μυστήριο του θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας, στο Ηράκλειο Κρήτης, ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr που επικαλείται αστυνομική πηγή, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία. 

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσης οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ το cretapost.gr μεταδίδει πως οι πρώτες ενδείξεις διαμορφώνουν μια εικόνα σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα Γοργογιάννη έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν. Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

Η σορός της βρέθηκε τυχαία από περαστικό στο πάρκο Νεολαίας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. 

Με πληροφορίες από ekriti.gr και cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ