Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγήθηκε η FIFA

Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγήθηκε η FIFA Facebook Twitter
4

Τα μηνύματα που πήρε ο Βαγγέλης Γραμμένος από τη συνάντηση με τον Χέρμπερτ Χούμπελ αποδείχθηκαν, ατυχώς, αληθινά.

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Ομοσπονδίας, στην έκθεσή του προς τη FIFA, εισηγείται αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και όχι μόνο για τους συλλόγους μα και για τις Εθνικές ομάδες.


Προφανώς, ο Χούμπελ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πλάνο και τις δράσεις που του εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού από την τοποθέτησή του στην Αθήνα, στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει επί τούτω, αναφέρθηκε με σαφήνεια σε μέτρα που έπρεπε ήδη να είχαν ληφθεί.


«Η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων», αναφέρεται σε σημείο της έκθεσής του. Τι περιγράφει ως «τωρινή κατάσταση»; Την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με όπλο, την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος, τη μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των δικαστικών αποφάσεων και στις παρατηρήσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την Ομοσπονδία, οι οποίες δεν εισακούστηκαν αφού δεν υλοποιήθηκαν.


Η έκθεση-εισήγηση Χούμπελ θα παραληφθεί από την Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών και θα συζητηθεί το προσεχή Μάιο, ενδεχομένως και Ιούνιο, που σημαίνει ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να αλλάξουν κάποια από τα κακώς κείμενα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο χρόνος έχει λιγοστέψει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε την εισήγηση του Αυστριακού επιτετραμμένου της FIFA προς την παγκόσμια ομοσπονδία, από το έγγραφο που εξασφάλισε το sportfm.gr:

Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγήθηκε η FIFA Facebook Twitter
Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγήθηκε η FIFA Facebook Twitter
Αθλητισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Επιτελους!Να παμε να παιζουμε με τους αφρικανους που τους μοιαζουμε περισσοτερο! Καμια ρατσιστικη διαθεση, απλα σαν κρατη εχουμε περισσοτερες ομοιοτητες με αυτους παρα με τους δυτικοευρωπαιους
Στην Ελλάδα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας και στο ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ είναι προσβάσιμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία μόνο για φανατικούς, 'οργανωμένους', περιθοριακούς ή διαπλεκόμενους παραγοντίσκους και σε καμία περίπτωση για τον μεγάλο όγκο των απλών φιλάθλων. Αυτή είναι η κατάσταση και δυστυχώς όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά όλο και μεγαλώνει το χάσμα απο τις άλλες ευρωπαικές χώρες που έχουν επιβάλει αυστηρά μέτρα στους φιλάθλους τους και βεβαίως τα τηρούν χωρίς αστερίσκους !