Μια αξεπέραστη «κακιά» του Χόλιγουντ μπαίνει στο "American Horror Story"

Μια αξεπέραστη «κακιά» του Χόλιγουντ μπαίνει στο "American Horror Story" Facebook Twitter
0

Είναι η ηθοποιός που άφησε εποχή με τις αιματηρές ατάκες της στη "Δυναστεία", με τις σκηνές άγριου γυναικείου μαλλιοτραβήγματος, με τα χαστούκια που έκαναν κεφάλια να γυρίζουν και καπέλα να φεύγουν απ' τη θέση τους.

Ο λόγος για τη Τζόαν Κόλινς, τη θρυλική Αλέξις Κόλμπι της "Δυναστείας" που αγαπήθηκε όσο λίγες "κακές" του Χόλιγουντ, ακριβώς επειδή ο ρόλος έμοιαζε να αποπνέει κάτι από τον πραγματικό χαρακτήρα.

Αυτή η γυναίκα ετοιμάζεται να εισβάλλει στην πλοκή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς τρόμου και μυστηρίου "American Horror Story", τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε για την 8η σεζόν και κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο "Hollywood Reporter", ο παραγωγός Ράιαν Μέρφι. 

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για το αν η Κόλινς θα κάνει απλώς ένα πέρασμα από τη σειρά -όπως συνέβη με το μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ- ή αν θα έχει έναν κανονικό ρόλο, δίπλα στις Σάρα Πόλσον και Κάθι Μπέιτς, όπως συνέβη με τη Lady Gaga. 

Αρκέστηκε στο να πετάξει το όνομα, μαζί με αυτό της Αντζέλικα Χιούστον, την οποία, όπως είπε, θα ήθελε να τη δει σε κάτι που θα θύμιζε τον επικό ρόλο της Μορτίσια, στην "Οικογένεια Άνταμς".

Όσο για την ντίβα Τζόαν Κόλινς δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει την ολική επαναφορά της στον κόσμο της τηλεόρασης, παρά ευχήθηκε στους τηλεθεατές και θαυμαστές της "Καλό Πάσχα" μέσα από την πισίνα της πολυτελούς βίλας της στο Παλμ Σπρινγκς. 

Bye-bye #palmsprings thanks for a great #easter weekend!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Collins (@joancollinsdbe) στις

Με στοιχεία από το Dazed

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM