Ξεκίνησε η έξοδος των Θεσσαλονικέων ενόψει Πρωτομαγιάς - Αυξημένη κίνηση

Ξεκίνησε η έξοδος των Θεσσαλονικέων ενόψει Πρωτομαγιάς - Αυξημένη κίνηση Facebook Twitter
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)
0

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, καθώς από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων στο ρεύμα εξόδου. Το πρωί μάλιστα δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά αυτοκινήτων και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν την ελεύθερη διέλευση ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Τέλος, αυξημένη είναι και η κίνηση προς Καβάλα τόσο από την Εγνατία Οδό, όσο και από την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Η έξοδος των εκδρομέων γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας περιπολούν και βρίσκονται σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM