ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2012 | 20:49

Δλδ εγω ειμαι ο αναποδος τωρα?

Ειχαμε μια σχεση πριν χρονια για μισο χρονο και βαλε. Τρελλο σεξ και φοβερη επικοινωνια. Μετα εφυγα εξωτερικο και κοψαμε. Φερθηκε και ασχημα (προχωρησε χωρις να μου πει τιποτα ενω συντηρουσε το σκηνικο μεταξυ μας τηλεφωνικα) και χαθηκαμε για 4 χρονια.Ξαναβρεθηκαμε το καλοκαιρι οπου μου δηλωσε οτι εξακολουθει να γουσταρει και θελει μονο σεξ. Λεω οκ γιατι οχι. Αρχιζουμε ενα παρε δωσε κανα 2μηνο και μετα μου κανει γνωρισα ενα τυπο αλλα δεν κανω κατι μαζι του απλα φλερταρω...Ε τωρα κανει σεξ με τον τυπο και σε μενα δηλωνει οτι θελει να ειμαστε φιλοι... και μεσα σε ολα αυτα τα ξαναβρηκε με τον πρωην της τον οποιο βλεπει μονο τα σκ... δλδ καθημερινες ο τυπος και σκ ο γκομενος.. και στα ενδιαμεσα θελει εμενα να κανουμε τις φιλεναδες? παμε καλα???Εγω τωρα ειμαι κομπλεξικος εαν δεν θελω τετοιου ειδους φιλιες? Και μη χειροτερα την τρελλα μου....Πως κοβω αυτη την ιστορια?
1
 
 
 
 
σχόλια
μαχαιρι οπως λενε και οι παραπανω κι εσυ ο ιδιος αλλα δε χρειαζονται ουτε εξηγησεις ουτε τιποτα. μην απαντας σε τηλεφωνα και σε μνμτα χωρις να της πεις γιατι.αστη να καιγεται.αδιαφορησε πληρως.κι αν τη πετυχεις πουθενα εξω και σου ζητησει εξηγησεις πες της οτι θα την παρεις τηλ να βγειτε.και μην τη παρεις ποτε.αγνοησε την πληρως.
Scroll to top icon