ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2012 | 09:38

κάνω λάθος?

Δε ξέρω αν κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται ότι οι όσο οι γυναίκες απελευθερώνονται τόσο οι άντρες γίνονται πουριτανοί.Ακούω άντρες να μιλάνε και νομίζω πως ακούω το παππού μου. (μα τι λέω ο παππους μου είναι πιο προοδευτικός)Γιατί βρε απιδιά χωρίζετε τις γυναίκες σε 3 κατηγορίες?ή θα είναι φίλη ή θα είναι για ξέσκισμαή για οικογένειαγιατί να μη θέλετε όλο το πακέτο όπως εμείς?ΥΓΔεν είμαι υπέρ του ξεσκίσματος δεξιά και αριστερά,ανατριχιάζω ακόμα και με την ιδέα της παρτούζας. φυσικά αυτό να ισχυει ΚΑΙ για τα 2 φύλα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνεται αυτός ο διαχωρισμός γιατί έτσι είναι τα πράγματα εκεί έξω στη συντριπτική πλειοψηφία;Μόνες σας έχετε διαχωριστεί και αυτοπροσδιοριστεί έτσι.Πολύ σπάνιο είδος πλέον η γυναίκα που μπορεί να συνδυάσει όλα τα παραπάνω αλλά και να τα διαχωρίσει ανάλογα τη στιγμή. (if you know what I mean)Φυσικά δεν βγάζω την ουρά μας (άνδρες γαρ) απ' έξω. Και το αντίπαλο στρατόπεδο έχει παρόμοια θέματα.. εκεί όμως είναι λίγο πιο διαχειρίσιμα τα πράγματα νομίζω. :)
Scroll to top icon