ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2012 | 07:29

Πολύ*** θυμωμένη; Γιατί;

Γιατί δεν κάνουμε μαζί Χριστούγεννα; Γιατί κανόνισες το πρόγραμμά σου και απλά μου το ανακοίνωσες; Γιατί παρ' όλα αυτά, εφόσον έχεις δουλειά ως την Παρασκευή, κανόνισες να φύγεις το Σάββατο; Γιατί κάθομαι και σκάω κι εσύ με ρωτάς τι έχω κι εγώ δε σου λέω για να μη σε στενοχωρήσω; Να, εδώ, θα μου πουν οι άλλοι γιατί, για πείτε κύριοι άγνωστοι, γιατί λέτε εσείς να του το πω να καταλάβει κι αυτός!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ. Μου φαίνεται ότι έχεις καταλήξει γιατί και ζητάς απλά επιβεβαίωση. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι δεν τον πολυενδιαφέρεις όπως έγραψε η κοπελιά από πάνω. Έχεις τσεκάρει μήπως γενικώς είναι το στυλ έτσι, πχ να μην αλλάζει γενικώς το πρόγραμμά του (όχι δηλαδή εξαιτίας σου μόνο, οπότε θα ήταν ένοχος για παραμέληση); Ίσως αν του το έλεγες απέξω απέξω ότι σε ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά να βοηθούσε γιατί όπως σε βλέπω θα κάνεις κανα μπαμ και θα πεις την τελευταία πρώτη και μπορεί να αδικήσεις μια καλή σχέση κι έναν καλό άνθρωπο (αυτά εσύ τα ξέρεις).Επίσης να πω, ίσως χρειάζεται να έχεις μικρότερες απαιτήσεις. Εφόσον βάζει τα όριά του, γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις κι εσύ τα δικά σου... Δοκίμασε να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου πρόγραμμα και αν συμπέσουν τα δύο είναι οκ περνάτε καλά και οι δύο, διαφορετικά περνάς καλά μόνη σου, αντί να μαζεύεις άχτι μέσα σου και να στενοχωριέσαι.Σεντόνι έγινε το ποστάκι αλλά επειδή κάτι μου θύμισε και ξέρω ότι στην περίπτωση της φίλης μου υπάρχει πραγματική αγάπη, είπα να το μοιραστώ μήπως βοηθήσει, καλές γιορτές όπως και να χει, γίνεται.
Scroll to top icon