ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2013 | 02:30

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!

Καλησπερα σε ολους και σε ολες,οπου κι αν ειστε οτι κι αν κανετε! Χρονια πολλα,ευτυχισμενο το 2013:-)! Λοιπον,στο προβλημα μου θα βοηθησουν καπως καλυτερα οι αντρες. Εγω μπαινω στα 17 τωρα..και εδω περιπου και ενα μηνα(?)βγαζω στο σπερμα μου κατι κοκκινο σαν αιμα. Σεξ δν εχω κανει. Στην αρχη εβγαινε σαν κοκκινη λεπτη κλωστη αιματος μεσα στο σπερμα και μετα σε νερουλο παχυρευστη μορφη, σκορπιο μεσα στο σπερμα. Χιλια συγνωμη που σας αηδιαζω αλλα αν καποιος το περασε και ξερει κατι θα ανακουφιστω. Αυτο το κοκκινο σαν αιμα λοιπον δεν το βγαζω καθε φορα που θα αυτοοικανοποιηθω. Αν πχ τη βαρεσω(σορρυ)μια βδομαδα συνεχως,μπορει να το δω μια τη δευτερα κ μετα παλι τη κυριακη. Τελευται φορα που ειδα παλι αιμα ηταν πριν τα χριστουγεννα. Απο τοτε το ξαναδοκιμασα,μη σας πω με σιχαθηκα..αλλα πρεπει να δω τι γινεται,και δν εχω βγαλει καθολου ως τωρα. Επισης,σημερα σα να αισθανθηκα ενα πονο στον αριστερο ορχι καπου στην επιδυδιμιδα. Καθε φορα που την άγγιζα ενιωθα ενα μικρο πονο που συνδεοταν με τη περιοχη πανω απο τη κυστη. Μπορει να ναι η ιδεα μου αλλα το σπερμα ειναι στανταρ θεματακι.,ειμαι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ και δν θελω να ταλαιπωρηθω στα νσκμ ουτε να ξεσηκωσω το σπιτι μου. Συγχωρηστε με κ παλι γιατι η εξόμολογηση ειναι εκτος χρονου;-) και καλη χρονια με υγεια ευχομαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια κλασική αιτία είναι και η προστατίτιδα, μια πάθηση η οποία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Δε χρειάζεται πανικός. Οπως σου είπαν και οι υπόλοιποι πήγαινε σε έναν γιατρό, διότι διάγνωση μέσα απο τις εξομολογησεις δε γίνεται.
Δεν παίζουνε με την υγεία, μίλησε στους δικούς σου και πήγαινε να κάνεις εξετάσεις. Όσο πιο γρήγορα πας τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να το αντιμετωπίσεις, αν τελικά είναι κάτι.
Scroll to top icon