ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2013 | 23:02

Τεμπέλης VS "δεν βρίσκω δουλειά λόγω κρίσης"?

Δεν έχω ιδέα πως να τους ξεχωρίσω πλέον ειλικρινά... Κάποιος απογοητεύτηκε από την άσκοπη αναζήτηση εργασίας ή στην πρώτη δυσκολία αποφάσισε ότι είναι καιρός για σπουδές στο ΕΚ.ΠΑ.ΠΕ. (ΕΚμετάλλευση ΠΑτρικής ΠΕριουσίας)?Ίσως ζω μέσα στην υπερβολή, ίσως πρέπει να ευχαριστώ την καλή μου τύχη για τα 300 ευρουλάκια που βγάζω το μήνα και καταφέρνω να συντηρηθώ alone και να μη χρωστάω. Παρόλα αυτά το πνεύμα μου είναι ανήσυχο. Πως, τι, γιατί, μήπως, αν δοκίμαζα αυτό, αν έφευγα... Ξέρω ότι δεν μπορώ να συμπάσχω γιατί δεν έχω νιώσει ποτέ αυτού του είδους την απόρριψη αλλά πριν καταδικάσω τον συνάνθρωπο απέναντι πως τελικά να ξεχωρίσεις ποιοι είναι οι δειλοί και φυγόπονοι από αυτούς που τα έδωσαν όλα και απέτυχαν λόγω συγκυρίας?PS. Τα social media καταδεικνύουν πως ναι σε αυτό τον τόπο έχουμε ένα έμψυχο δυναμικό μέσα στην έμπνευση ιδίως σε ότι αφορά στο γράψιμο. Μήπως να γράφαμε παρέα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα να δεις ίσως να υπάρχουν λίγοι τεμπέληδες,αλλά πίστεψε με είναι πολύ λίγοι...οι περισσότεροι στέλνουμε βιογραφικά,πάμε σε συνεντεύξεις κ τίποτα..δεν βρίσκουμε ούτε με 300€..προσωπικα δεν ψάχνω στον τομεα π χω σπουδασει μόνο..αλλα κ κ αλλου..κ παρολαυτα ακόμα κ κάτι που δεν έχει σπουδές δυστυχώς σ λενε θέλουμε προϋπηρεσία..που δυστυχώς δεν την έχω κ ξέρεις γιατί;γιατί δεν βρήκα κανα γνωστό ν με βάλει στην δουλειά..γτ έτσι έχω μάθει πως έχουν βρει οι περισσότεροι δουλεια,μέσω γνωστών τους..κ σε μια αγγελία ένα άτομο ζητάνε,χίλια άτομα πάνε.Για αυτό μην κρινεις χωρίς ν ξέρεις το τι συμβαίνει στον καθένα.
Τι σε νοιάζει; live and let live που λένε και στο χωριό μου... και τεμπέλης να είναι άλλος, τι σε ενδιαφέρει; Τα λεφτά σου τρώει; Των γονιών του τρώει συνήθως. Καλή τύχη!
Γιατί σε ενδιαφέρει να τους ξεχωρίσεις? Δεν έχει καμία σημασία. Στην Ελλάδα η πλειοψηφία των "ανεξάρτητων" ανθρώπων που ζούσαν μία καλή ζωή εκμεταλλευόντουσαν σε διάφορα επίπεδα την πατρική περιουσία. Είχες πχ ένα διαμερισματάκι από την οικογένεια, δεν πλήρωνες νοίκι, έβγαζες και έναν βασικό μισθό. τσόνταρε και ο θείος για να πάρεις αμαξάκι και η ζωή κυλούσε όμορφα. Τώρα, με τους μισθούς που δίνουνε δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ζήσεις σαν Αμερικάνος η Γερμανός. Καλύτερα με τους γονείς και να σου μένουν και χρήματα για να ζεις την ζωή σου, παρά ανεξαρτησία και να πεθάνεις στην δουλειά. Ο σκοπός δεν είναι μόνο η επιβίωση.
Scroll to top icon