ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2013 | 00:32

Ειμαι GAY!

Ειμαι φοιτητης και ειμαι gay! Το ξερω απο τα 14 μου, στα 17 περασα δυσκολες φασεις, ειχα αποφασισει να αυτοκτονησω γιατι ενιωθα οτι ημουν λαθος, οτι δεν θα με αποδεχτει κανενας, οτι θα με διωξουν οι γονεις μου αν το μαθουν και οτι θα μεινω μονος για παντα! Μετα απο 2 προσπαθειες, δεν καταφερα να βαλλω τελος στη ζωη μου, γιατι ενιωθα αδυναμος, ισως εφταιγε οτι ενα κομματι μου ηθελε ακομα να ζησει! Προσπαθω ακομα να με αποδεχτω, δεν τα εχω καταφερει, με επηρεαζει ο κοσμος και η γνωμη του πολυ! Σπανια νιωθω ο εαυτος μου και δεν μπορω αλλο την καταπιεση! Γιατι να ειναι κακο να εισαι gay? Ουτε αρρωστοι ειμαστε ουτε το δαιμονα μεσα μας εχουμε που λενε μερικοι της εκκλησιας, γεννηθηκαμε ετσι... γιατι τετοιο μισος? ενοχλουμε κανεναν? δεν μπορω να καταλαβω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούς κανέναν. Οι πιο τυχεροί άντρες είναι οι ομοφυλόφιλοι. Το καμάκι μεταξύ σας θα είναι απλό επειδή είστε άντρες και με όλες σου τις σχέσεις θα έχεις τα ίδια γούστα. Ο γκόμενος σου δεν έχει περίοδο μία φορά τον μήνα και μπορείτε να κλάνετε ελεύθερα όταν βλέπετε ταινία μαζί. Να ευχαριστείς τον θεό που σου αρέσουν οι άντρες! Να ανησυχείς μόνο αν αρχίσεις να έχεις bi τάσεις!!!
Scroll to top icon