ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2013 | 18:23

ερωτας -φιλια τι μενει τελικα

ημασταν πολυ καλοι φιλοι για 6 μηνες.σχεδον απο τον πρωτο μηνα τον ερωτεθτηκα,ειναι ο πιο μυστηριος και ενδιαφερον ανθρωπος του κοσμου..δεν εκανα καμια κινιση βεβαια επειδη δεν ημουνα σιγουρη αν με θελει παρολο που μιλουσαμε καθε μερα,με εμπιστευοτανε και με εβλεπε ΠΑΝΤΑ στα ματια.τελικα ολο αυτο κατελη3ε σε μια τυπου σχεση που κρατησε 6 μηνες. Για να σας δωσω να καταλαβετε ποτε δεν ειπαμε σε κανενα οτι ειχαμε σχεση,καναμε ερωτα,βγαιναμε συνεχεια οι δυο μας,μιλουσαμε ακομα και οταν εγω εφυγα το σεπτ για master στην Αγγλια αλλα μονο οι κολλητες μου ηξεραν για ολο αυτο.Αυτος ηταν ο τυπος που ποτε δεν ηθελε σχεση αλλα πριν προλαβετε να μου πειτε για κερατο ξερω σιγουρα οτι τουλαχιστον οσο ημαστε μαζι δεν με προδωσ ποτε. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μου μιλαει.Πριν 2 μηνες αποφασισε μονος του να απομακρυνθε χωρισ ποτε να μου εξηγησει.Παντα μιλουσαμε αυτο το διαστημα επειδη ομως τον εψαχνα τισ περισσοτερες φορες εγω.Αποφασισα ομως να μην το ξανακανω γιατι νιωθω οτι χανω την αυτοεκτιμηση μου.Εχει 2 εβδομαδες να μιλησουμε.μου ειχε πει 3 φορες οτι θα τα πουμε και απο κοντα αλλα ολο αυτο εμεινε στον αερα γιατι ποτε δεν μου ειπε συγκεκριμενη μερα η τοπο.Ξερει οτι δεν θα ξαναφυγω για σπουδες καθως τα μαθηματα ηταν μονο για 3 μηνες..ξερω ισως γραφω λιγο μπερδεμενα αλλα και γω το ιδιο μπερδεμενη νιωθω.Θα εκτιμουσα πολυ την αποψη σας τον θελω πισω σαν φιλο,μου λειπει πανω απο λα η παρεα του γιατι ετσι κ αλλιωσ η σχεση μασ δεν ηταν ποτε μονο το γαμησι.Πεστε μου την ειλικρινη σας αποψη αν θελετεΘ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όσο διάβαζα το κείμενο σου σκεφτόμουν και ήθελα να σου γράψω πάρα πολλά πράγματα σαν συμβουλή. Με την τελευταία πρόταση σου όμως που λες ότι θέλεις να μείνετε φίλοι δυστυχώς με έπεισες ότι ο,τι και να σου πω δεν έχει νόημα γιατί δεν πρόκειται να με ακούσεις. Μια πρόταση μόνο: κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου.
Scroll to top icon