ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2013 | 21:30

Στραβισμός

Είναι αντιαισθητηκός ο στραβισμός στο μάτι; Δεδομένου ότι τον είχα απ' όταν γεννήθηκα. Εχω ήδη κανει επέμβαση ενω αν ξανακανω αλλη μια θα ισιωσει μου ειχε πει ενας οφθαλμιατρος. Διστάζω όμως. Εσείς αν γνωρίσετε κάποιο άτομο με στραβισμο λέτε τίποτα; το βλέπετε; Εμένα πχ μου έχουν πει οτι δεν φαίνεται ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι φάινεται και δεν μου το λένε για να μην τους παρεξηγησω. Προσωπικά δεν παρεξηγώ κανεναν αρκεί να μην είναι κακοπροαίρετα. Μερικές φορές όμως όταν είμαι κουρασμένη νιώθω οτι το ματι μου φευγει κατα πολύ και όταν κοιτάζω κάποιον θα νομιζει οτι ειμαι χαζη, ότι κοιταζω αλλού κτλ αντι να κοιτάζω το ατομο που μου μιλάει και νιωθω "καπως". Εχθες είδα κατι φωτός μου και παρατηρησα οτι αλληθωρίζω και μαλλον πολύ. Τα σχολιαζετε εσεις αυτα;ΥΓ: Ευτυχώς όμως έχω και το άλλο μάτι και μπορώ και βλέπω καλύτερα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ένας από τους καλύτερους μου φίλους έχει στραβισμό, τον ξέρω 8 χρόνια πάνω κάτω και ποτέ δεν με πείραξε ούτε μου φάνηκε αστείο...Σημασία έχει να είσαι εσύ άνετη με τον εαυτό σου :)
επισης εχεις και ενα ολοκληρο σωμα και ενα ολοκληρο μυαλο να προσεξουν οι υπολοιποι εκτος απο το βλεμμα σου! και αφου διορθωνεται μη σκας καθολου!
Scroll to top icon