ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2013 | 18:16

Μου φαίνεται

ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να είμαι πραγματικά ικανοποιημένη και χαρούμενη.Ήμουν άτυχη είναι η αλήθεια (πάντα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα βέβαια--οποία ανακούφιση). Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος.Δεν επιτρέπω εγώ στον εαυτό μου να είμαι χαρούμενη. Σαν να αυτοτιμωρούμαι επειδή δεν είμαι αρκετά καλή, ποτέ δεν θα είμαι. Προσπαθώ να το εκλογικεύσω, να μην γίνομαι υπερβολική και καταπιεστική με τους άλλους -κάτι έχω καταφέρει. Αλλά με τον εαυτό μου είμαι τόσο αδυσώπητη. Είναι τόσο κουραστικό να είσαι τόσο τελειομανής. Σου ρουφάει όλη την ενέργεια σαν μαύρη τρύπα. Χωρίς να είμαι ψυχολόγος για να βγάλω διάγνωση μάλλον έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας. Αν και είμαι λειτουργική (ακόμα τουλάχιστον), νιώθω τόσο κουρασμένη και απογοητευμένη.Κάποτε (όταν θα έχω τα λεφτά), θα πρέπει να κάνω κάτι γι'αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν Κέντρα Ψυχικής Υγείας μέσα στα νοσοκομεία που λειτουργούν δωρεάν. Ψάξτο στο Google και δες ανάλογα με την περιοχή που μένεις πού μπορείς να απευθυνθείς.Καλή συνέχεια.
η Πραγματική και Συνεχής Ευτυχία είναι ΟυτοπίαΜόνο οι Χαζοί Αισθάνονται Αειθαλώς Ευτυχείςκαι μην Ξεχνάμε, δεν Μπορείς να Νιώσεις Πραγματικά την Ευτυχία Χωρίς τη Στενοχώρια και Ποτέ μα Ποτέ, μη Μάθεις τι Πραγματικά Χειρότερο Μπορεί να σου Συμβεί...Πάντα Υπάρχουν Χειρότερα :)
Scroll to top icon