ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2013 | 14:21

Σιχαίνομαι τη σκατοβλαχειά σας

Που ήρθατε στην Αθήνα και νομίζετε ότι είστε κάποιοι. Που το μόνο που σας νοιάζει είναι να δειχτείτε. Η ανθρωπιά σε κάνει άνθρωπο όχι η μάρκα!! Ήθελα τόσο να το πώ και δεν μπόρεσα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι να δείχνεσαι για το πόσα λεφτά έχεις τι γαμάτο σπίτι έχεις τι ουάου είναι τα καινούρια burberry παπουτσια του τετράχρονου γιού σου όταν αυτός που τα λες έχει δύο γονείς που πεθαίνουν δεν έχει λεφτά δεν έχει δουλειά δεν εχει άντρα και έχει δύο μωρά παιδιά και δε ξέρει πως να ζήσει καλά καλά.Δεν ντρέπεσαι και ντρέπομαι εγώ για σένα που ήμουν μπροστά και σε έχω γνωστή.Και να τα παιρνες τα burberry και όλα όσα έχεις πάρει από τα σκατά που μάζευες στους στάβλους καλά θα ήταν αλλά δεν..Στην κουβένα ήμουν παρούσα. Δυστυχώς δε μίλησα. Δυστυχώς. Και έγινε μεταξύ δύο φίλενάδων κατά τ΄άλλα. Τι να της πει και η άλλη κοπέλα..της είπε μπράβο να έχεις υγεία να τα ζήσεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
γι αυτο συνεχεια κλαινε και παραπονιουνται οι αγροτες. γιατι αντι για ειδικα μηχανηματα για να αναπτυχθει η κτηνοτροφια τα κανουν παπουτσια και αμαξια. κορη αγροτη ειμαι κι εγω (οχι εμεις τα δωσαμε σε δανεια οχι σε αμαξια) αλλα εχουμε κι εμεις πολλες τετοιες κυρατσες που εχουν την μυτη στον ουρανο.. απλα μην εχεις επαφες μαζι της. ανθρωποι που το μονο που εχουν να επιδειξουν ειναι τα λεφτα τους δεν αξιζουν ουτε καν την σκεψη σου οχι την συντροφια σου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon