ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2013 | 10:18

Εχω μια απορία

αν διαβάζει κάποιος ψυχολόγος ας μου απαντήσει.Είναι δυνατόν ένας άντρας να είναι "ανίκανος" με μια γυναίκα και με μια άλλη να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά? Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο?Και αν ναι γιατί γίνεται αυτό?
1
 
 
 
 
σχόλια
1) Κάτι σχόλια τύπου "δεν τον καυλώνεις" , "είναι gay" και οτιδήποτε άλλο κοφτό και κατηγοριματικό ΤΑ ΧΕΖΩ. 2) ΔΕΝ έχει να κάνει με σένα το "πρόβλημα" , είναι ΔΙΚΟ του και απλώς ίσως (δεν το ξέρεις κιόλας) με σένα να βγαίνει παραπάνω γιατί κάτι του βγάζεις (ο ανώνυμος στο 12¨05 το λέει κάπως).3) Αν περνάς καλά κατά τα άλλα , ο καλύτερος τρόπος να "φύγει" αυτό είναι να ΜΗΝ το κάνεις θέμα. Δηλαδή για 2-3 φορές όταν "του πέσει" εν μέσω πανικού κάνε σαν να μην έγινε τίποτα. Συνέχισε το υπόλοιπο κομάτι που έχετε όταν είστε οι 2 σας αποφόρτισε τον από τις "τύψεις" του "μου έπεσε", "δεν αποδίδω" κτλ κτλ.4) Έχω μιλήσει με πολλούς που τους συμβαίνει αυτό , ακριβώς όπως το περιγράφεις. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν μπορώ, ούτε εικασία να κάνω μιας και δεν σας ξέρω. Όμως σαν γενική ιδέα η μεγαλύτερη ομοιότητα σε ανθρώπους που τους συμβαίνει αυτό είναι ότι είναι άνθρωποι "ενοχικοί". Τιμωρούν τον εαυτό τους -μην επιτρέποντάς του την μεγαλύτερη ευχαρίστηση- και επιβεβαιώνουν κάθε φορά στον εαυτό τους ότι "δεν μπορούν", επειδή βασικά οι ίδιοι δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να... Κάποιο σκάλωμα του μυαλού που μόνο με ειδικό μπορεί να βγει στην επιφάνεια τελείως και όχι απο σένα. Εσύ μην χρησιμοποιήσεις τίποτα από όσα σου λέμε εδώ οι τσαρλατάνοι γιατί ακόμα και μέσα να έχει πέσει κάποιος , σε μία κουβέντα μαζί του δεν θα μπορείς να τα υποστηρίξεις και ίσως τα κάνεις χειρότερα. Τον συμβουλεύεις να δει έναν άνθρωπο -αν υπάρχει η δυνατότητα- , το παίζεις χαλαρή και ότι δεν σε νοιάζει -δεν δίνεις βάρος σε ένα πρόβλημα που βάζει μόνος του- και απολαμβάνεις τα υπόλοιπα. Δεν είναι κάτι φοβερό -μακάρι να είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε- και σίγουρα τις τύψεις που σου λέω πως πιθανότατα έχει ΜΗΝ της πάρεις πάνω σου. ΔΕΝ έχει σχέση με σένα, είναι δικό του θέμα και ας του βγαίνει παραπάνω μαζί σου. Έτυχε, δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος. (Αν νιώθεις πως κάνεις κάτι λάθος είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο θέμα). Αυτά, καλή τύχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon