ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2013 | 17:01

και τι κάνουμε τώρα:

παίρνω το κινητό του αγοριού μου να τον βγαλω φωτογραφία που κοιμάτε αγκαλια με τα 2 σκυλάκια μας...και είναι ανοιχτό στα μυνήματα και παει το μάτι σε ένα μύνημα που του στέλνει μία γκόμενα εν ονόματι Χ. και του λεει γιωργακη μου χρονια πολλά και τα λοιπά...δεν της έχει απαντήσει αλλά δεν μου το είπε καν πρέπει φυσικά να πω οτι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πρωην. να του πω οτι το είδα και να του εξηγήσω οτι με πείραξε που δεν μου το είπε? ή να κάνω οτι δεν έγινε τίποτα και να το αφήσω? δεν θέλω να το κάνω θέμα δηλαδή σιγά και που του έστειλε...απλά με πειράζει που δεν μου το είπε... φίλες και φίλοι βοήθεια πείτε μου την γνώμη σαςΙ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Όπως καταλάθος το είδες έτσι καταλάθος ξέχνα το και άσε τα γυναικουλίστικα δεν είσαι 15, δεν έχει κανένα λόγο να σου δώσει αναφορά ποιος του μιλάει και ακόμα περισσότερο για κάτι τόσο ασήμαντο...
ρεε σιγαα που δεν στο ειπε, ενα χρονια πολλα του στειλε.αν σε τρωει ομως τοσο πολυ πες του το οτι το ειδες και με ποιον τροπο φυσικα και ριξε κι ενα ναζι εκει και τελος.
Γνωμη μου ειναι να του το πεις,οχι με επιθετικο τροπο ομως.Απλα οτι επεσε το ματι σου σε αυτο το μηνυμα και να ρωτησεις αν του εχει στειλει κι αλλες φορες ή αν μιλανε γενικα.Εξηγησε του οτι δε θα σου αρεσει να εχουν επικοινωνια ακομα αφου δεν υπαρχει λογος.Απο το υφος του και τον τροπο του θα καταλαβεις αν πραγματικα δεν τον ενδιαφερει ή τρεχει κατι.Ελπιζω ουτε εσυ να εχεις επικοινωνια με πρωην γιατι θα εχει δικιο κι αυτος να μιλαει μαζι της.
χαλάρωσε. έχει το παρελθόν του, όπως και εσύ και είναι σεβαστό. ευχές του έστειλε η κοπέλα.δεν αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα.για ποιό λόγο να σου το πει; δε χρειάζεται να τα ξέρεις όλα.
Scroll to top icon