Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου για την τραγωδία στην Ελλάδα

Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου για την τραγωδία στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα έστειλε πριν από λίγο ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος πρόσφατα είχε επισκεφθεί τη χώρα μας.

«H σύζυγός μου κι εγώ θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο βαθιά λυπηθήκαμε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τις απώλειες ανθρώπινης ζωής στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική», αναφέρει ο διάδοχος του βρετανικού βασιλικού θρόνου.

«Πάνω απ'όλα, συμμεριζόμαστε ολόψυχα την οδύνη των οικογενειών που θρηνούν θύματα, και συμπάσχουμε με τους τραυματίες και όλους όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται», προσθέτει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες της τόσο πρόσφατης και τόσο χαρούμενης επίσκεψής μας στην Αθήνα αλλά και της θερμής υποδοχής που μας επιφύλαξε ο Ελληνικός λαός, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι oι Έλληνες είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας σ' αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα», καταλήγει ο Κάρολος.

Την ίδια ώρα, η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική:

«Ο Πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τον ελληνικό Λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτής της τρομερής τραγωδίας και με όλους όσους έχασαν τις κατοικίες τους.

Αποδίδω ιδιαίτερη τιμή για την παρρησία και την αφοσίωσή τους στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν την συνδρομή τους.

Βασίλισσα Ελισάβετ»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση

Αθλητισμός / Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση

Στο δικαστήριο, ο Χουάνγκ δήλωσε ότι δεσμεύεται να μην επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα, καθώς και από όσους τον έχουν υποστηρίξει
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Τουρκία: Τα 14 δευτερόλεπτα του τρόμου σε βίντεο

Διεθνή / Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Τουρκία: Τα 14 δευτερόλεπτα του τρόμου σε βίντεο

«Μήπως να πάμε σε διαφημίσεις;» λέει τηλεοπτική δημοσιογράφος που ήταν στον αέρα την ώρα του σεισμού - Μνήμες 2023 ξύπνησαν στις 10.46 της Τετάρτης - Οι Τούρκοι έτρεξαν να βγουν από τα κτήρια φοβούμενοι επανάληψη των φονικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στην Τουρκία: Κορυφαίος σεισμολόγος έπεσε έξω σε πρόβλεψη λίγες ώρες νωρίτερα

Διεθνή / Σεισμός στην Τουρκία: Κορυφαίος σεισμολόγος έπεσε έξω σε πρόβλεψη λίγες ώρες νωρίτερα

Ο Τούρκος καθηγητής δρ. Νατζί Γκιορούρ και ο γεωφυσικός μηχανικός και αντίπαλον δέος δρ. Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν είχαν εκδώσει ανακοινώσεις για σεισμό το προηγούμενο βράδυ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ