Ξύπνησε από το κώμα ένα χρόνο μετά o Αμπντελχάκ Νούρι

Ξύπνησε από το κώμα ένα χρόνο μετά o Αμπντελχάκ Νούρι Facebook Twitter
0

Ξύπνησε από το τεχνητό κώμα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Αμπντελχάκ Νούρι, ο οποίος πέρυσι κατέρρευσε στο γήπεδο έχοντας υποστεί εγκεφαλική βλάβη. 

Όπως ενημέρωσε η οικογένειά του, στις 5 Αυγούστου ο ποδοσφαιριστής ξύπνησε και άρχισε να επικοινωνεί με τους γύρω του.

«Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Βέβαια μπορεί να κινήσει μόνο το κεφάλι του. Ξύπνησε στις 5 Αυγούστου από το κώμα, αναγνώρισε τους αγαπημένους του ανθρώπους και ξεκίνησε να συνομιλεί με την οικογένειά του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αδερφός του.

Ο Αμπντελχάκ Νούρι είχε καταρρεύσει πέρυσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας με τη γερμανική ομάδα Βέρντερ Βρέμης. 

Οι γιατροί δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι τους προηγούμενους μήνες ωστόσο οι τελευταίες ευχάριστες θέτουν νέα δεδομένα στην εξέλιξη της υγείας του ποδοσφαιριστή. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM