Η Αρτζέντο τώρα ισχυρίζεται πως ο 17χρονος Μπένετ της επιτέθηκε σεξουαλικά

Η Αρτζέντο τώρα ισχυρίζεται πως ο 17χρονος Μπένετ της επιτέθηκε σεξουαλικά Facebook Twitter
3

Η Άζια Αρτζέντο ισχυρίζεται τώρα ότι ο Τζίμι Μπένετ ήταν εκείνος που της επιτέθηκε σεξουαλικά και προσπαθεί να αντιστρέψει τελείως το κλίμα εναντίον της.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, δήλωσε στην TMZ ότι ο Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών, της είχε «επιτεθεί σεξουαλικά» στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton το 2013 και πως είναι τυχερός που εκείνη αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε την Τρίτη ότι η Αρτζέντο δεν θα καταβάλει στον Μπένετ το υπόλοιπο της αποζημίωσης που φέρεται να έχει συμφωνηθεί εξωδικαστικά πριν το θάνατο του Άντονι Μπουρντέν.

Μέχρι τώρα έχει πληρώσει τα 250.000 δολάρια από το συμφωνηθέν ποσό των 380 χιλιάδων.

Μέρες μετά τις αποκαλύψεις, η ηθοποιός αλλάζει στρατηγική και ενώ έχουν δει τη δημοσιότητα μηνύματα που μεταξύ άλλων ανέφεραν πως είχε κάνει σεξ με τον 17χρονο.

Ο δικηγόρος της επεσήμανε αυτά τα μηνύματα την Τρίτη και είπε πως ουσιαστικά δείχνουν ότι εκείνη ήταν το θύμα.

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή, η Αρτζέντο αρνήθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Μπένετ.

Ο δικηγόρος της υπερασπίστηκε την δήλωση αυτή λέγοντας ότι ήταν ειλικρινής επειδή ήταν απλώς μια στιγμή και όχι σχέση.

H νέα αυτή στρατηγική έρχεται να πάει κόντρα σε όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα και αναμένεται να επηρεάσει την υπόθεση περαιτέρω.

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια