Ξεκίνα να κάνεις πετάλι...

Ξεκίνα να κάνεις πετάλι... Facebook Twitter
0

"Starters". Αυτή η λέξη ήταν που μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας οδήγησε σχεδόν αυτόματα να πληκτρολογήσουμε  το nescafeforstarters.gr για να μας θυμίσει τελικά πόσο ωραίο είναι κάθε νέο ξεκίνημα.

Για να πάρουμε κι εμείς λοιπόν τα πράγματα από την αρχή το Nescafé for Starters δεν είναι απλά ένα πολύ ενδιαφέρον site αλλά ένα site γεμάτο ενδιαφέροντα. Πρόκειται για μία active και πολύ interactive κοινότητα στο διαδίκτυο, που δημιούργησε με πολλή όρεξη o Nescafé, όπου μπορείς να ανακαλύψεις το επόμενο σου hobby και να παρακολουθήσεις σχετικά μαθήματα από το Α ως το Ω. Όλα αυτά μέσα από εξαιρετικής παραγωγής online videos που παρουσιάζουν εξειδικευμένοι καθηγητές.

Ποδηλασία, Yoga, Doodling, ακόμα και μαθήματα bartending είναι μερικές από τις ενότητες που μπορείς να παρακολουθήσεις κι εμείς για αρχή είπαμε να ξεκινήσουμε με την ποδηλασία.

Γιατί; Γιατί το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού είναι κάτι πολύ περισσότερο από μεταφορικό μέσο. Είναι τρόπος άσκησης αλλά και  τρόπος σκέψης  για όσους θέλουν να "απομακρυνθούν" από τη γρήγορη και αγχωτική καθημερινότητα. Δηλαδή για εμάς.

Και γι΄ αυτό οφείλαμε να μάθουμε περισσότερα. Πώς να επιλέξουμε το ποδήλατο που ταιριάζει σε εμάς, πώς να το ρυθμίσουμε σωστά, ποια είναι η σωστή θέση στο δρόμο και πώς θ' αυξήσουμε την αντοχή μας, ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα tips.

Νομίζω τα πήγαμε καλά στο πρώτο μάθημα και σε αυτό βοήθησε η υπέροχη καθοδήγηση του Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη, ενός προπονητή ποδηλασίας που ήξερε πώς να μας μεταφέρει με απλά λόγια όχι απλά την τεχνική αλλά και τη μαγεία του ποδηλάτου.

Δείτε το βίντεο και μάθετε κι εσείς τα μυστικά του ποδηλάτου:

Το Nescafé for Starters μας προϊδέασε στην κεντρική του σελίδα ότι "θα βάλει το ξεκίνημα κι εμείς θα βάλουμε την όρεξη". Δεν έπεσε καθόλου έξω.

Αναμένουμε με πολλή όρεξη το επόμενο online μάθημα που θα μας παρουσιάσει ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για το ποδήλατο και τη σωστή χρήση του.

Μέχρι τότε... Η ζωή είναι μια υπέροχη διαδρομή. Ξεκινάμε να ζούμε!

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ