Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του MEGA

Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του MEGA Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

«Ιστορική τομή για τα τηλεοπτικά πράγματα» χαρακτήρισε τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως το κλείσιμο του MEGA αποτελεί επιχειρηματική απόφαση. 

«Το τηλεοπτικό τοπίο είναι ρυθμισμένο και κυρίως με αυστηρές προϋποθέσεις για την κατοχή και συντήρηση μιας άδειας. Είναι μια ιστορική τομή για τα τηλεοπτικά πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σχετικά με το MEGA, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «εάν υπήρχε από τους ιδιοκτήτες μια επιλογή συνέχισης της λειτουργίας του MEGA δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

«Η κυβέρνηση δεν έχει πρόνοιες μη υποστήριξης συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών. Η κυβέρνηση είχε επιμονή να εφαρμοστεί μια συνταγματική τάξη. Τα υπόλοιπα είναι επιχειρηματικές αποφάσεις» συμπλήρωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Απαντώντας για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «η ΕΡΤ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα. Μπαίνει στη μυθοπλασία και είναι παρούσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Πάντα θα θέλω, όμως, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα».

Κάποιοι νοσταλγούν μια ΕΡΤ που είναι δούλος και της DIGEA και της αμαρτωλής ΑΕΠΙ. Αυτές οι εποχές πέρασαν» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει σαφή στόχευση: στο σύστημα ιδεών του, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι παρίας στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αξιοποιεί το εκτόπισμά της και αφήνει περιθώριο μόνο στα ιδιωτικά κανάλια να έχουν τηλεοπτικό προϊόν και μερίδιο τηλεθέασης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM