ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2013 | 13:39

οι 4 καγκουριές!

Οι τέσσερις καγκουριές που με εκνευρίζουν στις γυναικείες φιλίες είναι οι εξής:1. Να την παίρνεις τηλ, να στο κλείνει και μετά απο μία εβδομάδα να μην σε έχει πάρει πίσω.2. Να την παίρνεις τηλ, να μην στο σηκώνει και μετά απο μία εβδομάδα να μην σε έχει πάρει πίσω.3. Να προφασίζεται συνέεεεεχεια φόρτο εργασίας (ενώ ξέρεις ότι 4 απο τις ώρες εργασίας είναι κομμωτήριο, καφές και νύχια)4. Μετά απο όλα αυτά, όταν ξαναπαίρνεις να ακούς την ατάκα: "την είδα την κλήση σου αλλά σε ξέχασα". Τί είμαι ρε? Στυλός για να με ξεχάσεις??Ε μ' αυτα και μ' εκείνα ψιλοκουράζομαι (κι ας είμαι και γυναίκα). Δεν τα μπορώ αυτά!
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχει και άλλα η λίστα !Εμένα με εκνεύριζει να την παίρνεις τηλ μεσημέρι και να λες πάμε εκεί το βράδυ και ενώ δεν έχει κάτι να κάνει σου απαντάει αχ δε μπορώ δε προλαβαίνω να ετοιμαστώ δεν έχω κάνει και μπάνιο!Εδώ κολλάει το άσε μας κουκλίτσα μου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon