ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2013 | 02:57

δεν ξερω...

Εψαξα το φβ του δικου μου (ειμαστε μαζι κοντα 10μηνες).. Κατινια δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω γτ δεν κοιταξα τπτ κρυφο μηνυματα κτλ, απλα το timeline του οπως εμφανιζεται σε μια στιγμη βαρεμαρας κα τελικα μαλακια μου..ετσι εφτασα μεχρι και 2-3χρονια πριν που ηταν με αλλη(τα ειχαν 1χρονο)..ποιο ειναι το θεμα μου?οχι οτι ηταν με αλλη,αυτο λογικο ειναι οπως ημουν και εγω τοτε με αλλον. Απλα απο αυτα που διαβασα ενιωσα οτι δεν εχω σημασια για αυτον..Εμενα οι πολλες αγαπες μεσω φβ δεν μ αρεσουν γτ το θεωρω κατι προσωπικο και δεν ειναι αναγκη να το μοιραζεσαι εκει, αλλα οταν βλεπεις τον φιλο σου να γραφει για εκεινη κατι που για εσενα δημοσια δεν εχει γραψει και να εκδηλωνεται ετσι πραγματικα σε κανει ρακος..Μου εχει πει οτι με εμενα ειναι πολυ ερωτευμενος και ειχε να νιωσει ετσι απο 18 και απο την συμπεριφορα του δεν εχω παραπονο (ειναι 29).. Αλλα γτ για εμενα δεν εχει μιλησει ετσι δημοσια (οχι τοσο επειδη θα ηθελα να το κανει αλλα πιο πολυ γτ το ειδα για αλλη) ενω οπως μου λεει ειμαι ο ερωτας της ζωης του?επειδη μου λεει ψεματα,επειδη ενιωθε για εκεινη περισσοτερα απο οτι εχει αναφερει η' απλα επειδη μεγαλωσε και τις εκδηλωσεις μεσω φβ τις θεωρει μαλακιες?πραγματικα εχω φαει μεγαλο ξενερωμα...
3
 
 
 
 
σχόλια
Εστιάζω στο γεγονός ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με την πρώην.Γιατί;Γιατί τόση ανασφάλεια;Μαζί σου είναι,κορίτσι μου,ξέχασέ τη την άλλη!Εφόσον ο ίδιος δεν μπαίνει σε διαδικασίες συγκρίσεων,γιατί βλέπεις εσύ φαντάσματα χωρίς λόγο;Για 'μένα,εάν σου δείχνει ότι όντως αισθάνεται πράγματα και δεν είναι όλο λόγια,δε χρειάζεται κανένα επιπλέον τεκμήριο,πόσο μάλλον διαδικτυακό!
Αν εφτασες στο σημειο να θεωρεις το facebook μερος βαρυγδουπων ειλικρινων εξομολογησεων αγαπης, εε τοτε εχεις χασει τη μπαλα. Ενα παιχνιδι ειναι παιδι μου το facebook. Μια σελιδα οπου ο καθενας γραφει πραγματα μονο και μονο για να τα δουν οι αλλοι και να ζηλεψουν την ευτυχια του. Πως αλλιως εξηγεις τις στημενες φωτο, τα ρετουσαρισμενα σωματα και τις ευτυχισμενες στιγμες που ανεβαζουμε, ενω τεχνηεντως αποσιωπουμε τη δυστυχια και την οποια κακη μας στιγμη? Ειναι ολο ενα ψεμα , ετσι για να περναμε την ωρα μας. Η πραγματικη ζωη ειναι εκτος pc και εκει πρεπει να δωσεις βαση, αν ολα ειναι καλα.
Μήπως επείδη όπως λες είναι πλέον 29 και κατανοεί οτι δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια χωρίς να τα εννοούμε; Μήπως ο άνθρωπος έχει ωριμάσει και δεν θέλει να πει κάποια πράγματα αλλά να στα δείξει;Όπως λες και εσύ το facebook δεν είναι μέρος για να εκδηλώνεις την αληθινή αγάπη και τον έρωτα σου για κάποιον. Πριν βγάλεις συμπεράσματα,μήπως να σκεφτείς οτι οι άνθρωποι μεγαλώνουν και μαθαίνουν; Να φας ξενέρωμα γιατί έμαθες κάποια πράγματα που έκανε για αυτήν εκτός facebook,να το κατανοήσω αλλά να φας ξενέρωμα για λόγια που είπε μέσω facebook το θεωρώ παιδιάστικο. Και αν σε ενοχλεί τόσο γιατί δεν τον ρωτάς τι ακριβώς ένιωθε,ή έστω συζητα μερικά πράγματα μαζί του. Είστε μαζί 10 μήνες,πιστεύω υπάρχει η άνεση μεταξύ σας να μιλήσετε για διάφορα θέματα ελεύθερα. Αν και πιστεύω θα σου περάσει...αλλά αν δεν περάσει μη κάνεις την χαζομάρα να το κρατήσεις μέσα σου. Τεσπά,Καλό ξημέρωμα.
Scroll to top icon