ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2013 | 12:59

ΗΕLP....

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΕΜΙΖΩ ΤΟΝ ΑΕΤΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν είναι με παρέα που περιλαμβάνει άντρες είναι σχεδόν αδύνατον εκτός αν είσαι ο σούπερ κοινωνικός τύπος που μπορεί σε πέντε λεπτά να κάνει μία ομάδα αγνώστων να θέλουν να τον κεράσουν μπύρες και να ακούσουν τις ιστορίες του. Αν είναι αποκλειστικά γυναικοπαρέα γίνεται, αλλά θέλει αυτοπεποίθηση και πολύ σωστούς χειρισμούς. Βέβαια είναι πιο εύκολο να σε συμπαθήσουν γυναίκες, παρά άντρες. Το ιδανικό πάντα είναι να την πετύχεις την άλλη μόνη της. Μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να ανησυχεί για το πως θα την χαρακτηρίσει ο κοινωνικός της κύκλος και μπορείς να επικεντρωθείς πάνω της αποκλειστικά. Τον φόβο της απόρριψης τον έχουν όλοι. Άμα φας μερικές απορρίψεις θα δεις ότι δεν έγινε και τίποτα και θα είσαι πιο άνετος.
Scroll to top icon