ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2013 | 22:56

πάντα

ξεκινάω με ένα χαμόγελο στα χείλη.Γνωρίζω έναν, χαίρομαι, ελπίζω, προκύπτει μαλάκας.Μου λένε όλοι τα καλύτερα έρχονται, μην το βάζεις κάτω.Τους πιστεύω!Ελπίζω.Βγαίνω για να μην κλαίω τη μοίρα μου σπίτι.Γνωρίζω άλλον. Οι ελπίδες αναπτερώνονται. Λεω δεν μπορεί! Αυτός θα κάνει την διαφορά. Αυτός ήρθε για να μου αποδείξει οτι όλες τις προηγούμενες φορές, δεν στέριωνα με κανέναν γιατί δεν είχα γνωρίσει ακόμα αυτόν.Μπα. Μια απο τα ίδια πάλι.Άλλος ένας ακατάλληλος στην μακριά λίστα.Άλλος ένας που με πλήγωσε.Κι άλλες μέρες στεναχώριας.Και εντάξει. Θα μου πείτε, αλλοι πεθαίνουν απο πείνα, αυτοκτονούν, δεν έχουν δουλειά, και συ σκάς επειδή δεν σου κάθεται κάνενας γκόμενος?Συγνώμη αλλά μετά απο υγεία, το δεύτερο πράγμα που ΑΠΑΙΤΩ να έχω στη ζωή μου είναι η αγάπη. Και όταν αυτή δεν λέει να μου δωθεί παρόλο που την αξίζω, τότε ναι. Σκάω.Ούτε και γω ξέρω πόσα χρόνια επαναλαμβάνεται αυτός ο φαύλος κύκλος του 'γνωρίζω έναν, δεν πάει καλά το πράγμα, παω γι'αλλα, γνωρίζω τον επόμενο, πάλι τα ίδια κι αυτός, και ου το καθ'εξής'.Γιατί ναναι τόσο δύσκολο να βρώ και γω την αγάπη ρε παιδιά?Ούτε κακός άνθρωπος είμαι.Ούτε απελπισμένη.Γιατί όμως δεν μπορώ να βρώ την αγάπη?Θα θελα να είμαι σε δυσκολότερη οικονομική θέση απο οτι είμαι τώρα, και να μουν και κουτσή, να μουν λιγότερο όμορφη και να'χα παραπάνω κιλά. Αρκεί να χα αγάπη. Έναν άνθρωπο να ξυπνάει δίπλα μου.Γιατί και που είμαι εμφανίσιμη, αδύνατη, με την υγεία μου, δεν έχω κανέναν να μοιραστώ τη ζωή.Και αυτό πονάει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Περα απο την πλακα αγαπητη, η ζωη κανει κυκλους ποτε καλα ποτε ασχημα, το θεμα ειναι να εχουμε την υγεια μας κι ολα τα αλλα γινονται τοσο κοινοτυπο μα τοσο αληθινο! οι ομορφες στιγμες μενουν, οσο για τον συντροφο θα ερθει, οποιος γυριζει μυριζει ελεγε και η γιαγια μου, και εγω και αλλοι τοσοι το εχουμε περασει να λεμε αντε ποτε θα βρουμε επιτελους ΑΥΤΟΝ η ΑΥΤΗΝ βαρεθηκα κλαμματα πονο...εχε τα ματια σου ανοιχτα και μην απελπιζεσαι!
Scroll to top icon