ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2013 | 23:49

ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΚΑΤΙ...

...οσο βουλιαγμενοι και να ειμαστε ολοι στα μικρα και μεγαλα προβληματα μας, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.αντε,γιατι εχουμε πηξει στην αυτολυπηση και στη μιζερια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ καλή η πρόταση σου και έχω να πω τα παρακάτω.Κάθε μέρα διασχίζω τουλάχιστον 2 φορές μια υπόγεια διάβαση όπου κοιμάται ένας άστεγος γεράκος.Πάντα του αφήνω κάνα ψιλό και σκέφτομαι να του πάω και φαγητό.Μπορείς να γίνεις αιμοδότης.Είχα σκεφτεί να προτείνω μια αιμοδοσία μέσω του lifo.Έχω δώσει καμιά 10αριά φορές.Είναι ένα όμορφο συναίσθημα.Μπορείς να γίνεις εθελοντής κάπου.Τη Δευτέρα πάντως περιμένω να με πάρουν στο ''Δεσμό''(ψάξτε το στο google).Παλιότερα ήμουν στη σχολή τυφλώ στη Θεσ/νικη.(έγινα καλύτερος άνθρωπος)Αυτά τα αναφέρω για να προβληματιστεί κάποιος και όχι για να δείξω κάτι για μένα.
Scroll to top icon