ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2013 | 00:23

Δινω πανελληνιες

και ειμαι αρκετα μπερδεμενη οσον αφορα το ποια σχολη μ' αρεσει περισσοτερο.Μπορω να με φανταστω σε πολλες που θα αγαπουσα το ιδιο.Σκεφτομουν οτι οταν ημουν μικρη πως ελεγα "οταν μεγαλωσω θελω να γινω..".και ειχα μια απαντηση.Τωρα που μεγαλωσα δεν ξερω τι θελω να γινω.Κι αναρωτιεμαι ποσοι απο σας γιναν αυτο που σκεφτοντουσαν ως παιδια?Ειναι πολυ αγχωτικο στα 17 σου να επιλεγεις το μελλον σου.Οσο για τους γονεις δεν το συζητω,η Ιατρικη και η Νομικη ειναι η καλυτερη λυση.Κι αντε τωρα εσυ να ξεκαθαρισεις τι θελεις,ειδικα εγω που δεν μπορω να αποφασισω αν θελω να φαω κοτοπουλο ή μοσχαρι.Παντως οταν ημουν μικρη ηθελα να γινω σκουπιδιαρης.Δεν ημουν και πολυ φιλοδοξο παιδακι χαχαχαχα.Αλλα μου ειχε φανει πολυ επικινδυνο και γοητευτικο.Σε 4 μηνες θα σας πω που κατεληξα.Φιλια. Ζ.
1
 
 
 
 
σχόλια
εμενα η σχολη μου στην κυριολεξια με διαλεξε!μικρη οταν με ρωταγαν τι θελω να γινω ελεγα μαμα! ή δασκαλα...μεγαλωνοντας λογω της απεχθειας που ειχα για τα μαθηματικα η αποφαση ηταν μονοδρομος. θεωρητικη! αλλα κι εκει σιχαινομουν οσο τιποτα στον κοσμο τα αρχαια! μου αρεσαν μονο η ιστορια η εκθεση και η λογοτεχνια. εβγαλα 13,550 στο πρωτο πεδιο με τα θεωρητικα και 13,800 στο τριτο με τα παραιατρικα. με βαση αυτο το βαθμο πιστευα οτι περναω φιλοσοφια πατρων που ειχε βαση 11,200. τι σκατα λεω ποσο θα ανεβει πια! κι ομως! πηγε στο 14 φευγα κι εγω περασα στην 33η επιλογη μου τη δημοσια υγιεινη. δεν ηξερα καν τι ειναι! εκλαιγα και δεν ηθελα να παω. τωρα που παιρνω πτυχιο ενα θα σου πω. την λατρευω! δυστυχως ομως εδω στην Ελλαδα γινεται ενας χαμος με τα επαγγελματα υγειας γενικα αν δεν καταφερω να φυγω εξω και να εφαρμοσω οτι εμαθα θα παω να παρω και το πτυχιο νοσηλευτικης που εκει ακομα ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα και θα μπορω ευκολοτερα να βρω δουλεια στο αντικειμενο ... καλη επιτυχια και γραψε μας!!!
Scroll to top icon