Η σύντροφος του Σαλβίνι ανακοίνωσε πως χώρισαν με φωτογραφία που τους δείχνει ξαπλωμένους

Η σύντροφος του Σαλβίνι ανακοίνωσε πως χώρισαν με φωτογραφία που τους δείχνει ξαπλωμένους Facebook Twitter
0

Πολιτικές φουρτούνες, αλλά και ερωτικές πλέον αντιμετωπίζει ο Σαλβίνι.

Η δυσάρεστη εξέλιξη στην προσωπική ζωή του Ματέο Σαλβίνι έγινε γνωστή μέσω Instagram, καθώς η σύντροφός  του (πλέον πρώην) και παρουσιάστρια της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης έκανε τη ανακοίνωση του χωρισμού.

H Ελίζα Ιζοάρντι ανέβασε μια φωτογραφία με αυτήν και τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης ξαπλωμένους στο κρεβάτι. Συνόδεψε τη φωτογραφία με στίχους του Τζίο Εβαν: 

«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να μας έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ευχαριστώ Ματέο», έγραψε η Ιζοάρντι. 

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν συχνά δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο που έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του ζευγαριού, επομένως ο χωρισμός δεν είναι μεγάλη έκπληξη. 

Η Ιζοάρντι παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής στην RAI 2. Σύμφωνα με την Corriere Della Sera ίσως το τέλος της σχέσης να έχει να κάνει με τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει ο Σαλβίνι στη διοίκηση του καναλιού.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM