Οι Queen κυκλοφόρησαν την δική τους μπύρα

Οι Queen κυκλοφόρησαν την δική τους μπύρα Facebook Twitter
0

Όταν κάποιος σκέφτεται τους Queen, σίγουρα έχει την εικόνα του Freddie Mercury μέσα σε μια παμπ να πίνει μια γουλιά από την αγαπημένη του μπύρα και μετά να αφήνει το ποτήρι πάνω από μια μηχανή με φρουτάκια. Και αν ζούσε ο Freddie θα μπορούσε επιτέλους να γιορτάσει την δημιουργία της δικής του μάρκας από την χρυσής μπύρα που γίνεται από λυκίσκο.

Οι Queen κυκλοφορούν την δική τους μπύρα για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια από τότε που βγήκε το τραγούδι και κάνουν παρέα σε μια σειρά από άλλες μπάντες που έχουν δώσει το όνομα τους σε ζύθους.

Η δικιά τους μπύρα είναι «χρυσή» και «λυκισκένια». Είναι επίσης κάτι που έπρεπε να γίνει μιας και διάφοροι που έχουν γίνει λιώμα από την πολύ μπύρα, πιστεύουν ότι μπορεί να τραγουδήσουν με ευκολία τα οπερετικά μέρη του Bohemian Rhapsody.

Και για τους πιο ψαγμένους, το όνομα του κομματιού έχει μια ιστορική σύνδεση με την μπύρα που θεωρείται γενικά γερμανική εφεύρεση.  Η Βοημία που τώρα είναι μέρος της Τσεχίας στα μέσα του 19ου αιώνα όταν η πόλη του Plzen έγινε το κέντρο της βιομηχανίας της ζυθοποιίας όταν δημιούργησε την χλωμή μπύρα που έγινε γνωστή ως pilsner.

Αλλά και η μπύρα των Queen θα παρασκευάζεται στην Τσεχία και θα είναι 4.7%ABV. Οι Queen επίσης για την ιστορία μόλις κυκλοφόρησαν και την Killer Queen βότκα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM