Οι 3 καλύτερες απαντήσεις στον τραγουδιστή Ματθαίο Γιαννούλη

Οι 3 καλύτερες απαντήσεις στον τραγουδιστή Ματθαίο Γιαννούλη Facebook Twitter
4

Ο Γιαννούλης (δεξιά) πρώτα συνελήφθη για κοκαΐνη. Μετά "ξεσκέπασε" τηλεπαρουσιαστή ως κοκάκια. Μετά «έτρωγε» Πακιστανούς στο φούρνο. Μετά φέρεται επινόησε είδηση κατασκευάζοντας τα αποδεικτικά στοιχεία και προξενώντας μίσος στο facebook.

Σήμερα μας δίνει μαθήματα για να περνάμε τα διόδια χωρίς να πληρώνουμε επειδή, εκτός των άλλων, όπως λέει και στην αρχή του βίντεο δεν είναι ικανοποιημένος με την ποιότητα του δρόμου στον οποίο οδηγεί («ούτε δρόμους έχουμε...»). 

Oι τρεις καλύτερες απαντήσεις απ' το YouTube: 

3)

Γιατι ρε διαολε πετας εξω το χαρτι;
Ουτε εγω πληρωνω διοδια και πιστευω πως ολοι το ιδιο πρεπει να κανουν...αλλα το χαρτι κρατα το που να σε παρει ο διαολος και ριχ'το στην ανακυκλωση ή εστω στα σκουπιδια!
ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!


2)

Κλασικά βίντεο για να ψαρώσει ο ημι αμόρφωτος Έλληνας και να νομίζει οτι βρήκε τρόπο να αντισταθεί και να λύσει το πρόβλημα του.Εκτός από το ότι καταγράφεται και η πινακίδα αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας σου ρε κορόιδο νομίζεις ότι επειδή δήλωσες άλλο τόπο διαμονής δε θα σου έρθει η κλήση? Θα πάει στην εφορία σου και θα βρεθείς να χρωστάς με τις προσαυξήσεις κανα 500ρικο μετά απο 2 χρόνια.Τότε βέβαια επειδή στην εφορία δε θα το παίζεις τόσο μάγκας θα πηγαίνεις στον έφορο και θα κλαίγεσαι και θα του φιλάς τα πόδια.

1)

Και εγώ λοιπόν από εδώ και πέρα θα έρχομαι στα πανηγύρια που τραγουδάς και δεν θα πληρώνω εισιτήριο που είναι και μαύρα γιατί δεν πληρώνετε εφορία.

Και αν μου πούνε κάτι στην είσοδο θα τους παραπέμπω σε σένα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Ρε φίλε,για να ρίξεις στα μούτρα του τις προτροπές του για το πως να γίνεις τζαμπατζής ξεφτίλας έχεις το σθένος να πας σε πανηγύρι του;Τι να πω, σε ανακυρήσσω εθνικό ήρωα και θα προτείνω να σου απονεμηθεί μετάλλιο Ανδρείας.