ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2013 | 19:11

Άνεργη, μόνη και παχουλή

Είμαι 26 χρονών. Είμαι 3 χρόνια χωρίς μόνιμη σχέση και έχω να κάνω ολοκληρωμένο σεξ ενάμιση χρόνο. Και δεν ξέρω τι θέλω, γιατί είμαι και συναισθηματικά μόνη, και καβλωμένη. Οπότε όταν γνωρίζω κάποιον πρέπει να ρισκάρω ή να το κάνω τσακ μπαμ μπας και ηρεμήσω ή να κρατήσω χαρακτήρα σχεσικού επιπέδου. Με όσους περνάω στο ψητό με κόβουν για τσουλάρα και στρίβουν. Με όσους το ξεκινάω σοβαρά ψάχνουν μόνο για σεξ και στρίβουν. Άι στα διάλα πια! Αυτή η συναισθηματική/σωματική μοναξιά μου φέρνει και νεύρα και θλίψη. Και τα δυο τα ξεσπάω στις μπύρες. Έχω κάνει μια πλαδαρή ζυμαρένια κοιλιά που σε συνδυασμό με τα λεπτά μου πόδια με κάνει να φαίνομαι σαν ανάποδη πυραμίδα. Θα προτιμούσα να είχα μεγάλο κώλο. Σέξυ κώλοι υπάρχουν. Σέξυ κοιλιές ποτέ. Μπαι δε γουέι είμαι και κοντή.Όταν είχα δουλειά κάπως τη πάλευα. Τώρα ξυπνάω το πρωί, στέλνω αιτήσεις, τρώω άκυρα, σφίγγω τα δόντια, στέλνω κι άλλες αιτήσεις και πάει λέγοντας. Αν είχα ένα γκόμενο λέω, θα ήταν καλύτερα. Ίσως έκανα κάτι χρήσιμο με την ανεργία μου (βλέπε σεξ) αντί να κάθομαι απλά να αιτούμαι και να βλέπω σειρές. Έχω ξεφύγει τόσο που νομίζω ότι έχω ερωτευτεί τον Jon Snow για να περνάν οι ώρες, λες και είμαι 15 χρονών. Ήμαρτον.Οι φίλοι και γνωστοί μου λένε ότι είμαι μια χαρά σε όλα και απλά έχει πέσει η αυτοπεποίθησή μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και πού να την βρω την αυτοπεποίθηση ρε ζωντόβολα;; Στις δουλειές ή στους γκόμενους που δεν σταυρώνω; Α παρατήστε με και σεις.
13
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά κουράγιο... Αυτο με την κοιλιά φιλενάδα, τόχω και γώ.. τι γυμναστική και λαλακίες, εχω κάνει τόσο διάδρομο πού θά ειχα φτασει μέχρι το Σουφλί... Οχι οτι δεν πέφτει λίιιιιιιγο αλλά είναι σκετη απογοήτευση... Το ζουμί είναι οτι ΕΙΣΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ.. κοίτα τον καθρέφτη, πεστου το δυνατά και θα σου πει αυτός τι να κάνεις...
Όλα όσα σου συμβαίνουν είναι απόλυτα διαχειρίσιμα ! Μπορείς να αδυνατίσεις , μπορείς να ηρεμήσεις και οκ για την δουλειά τα πράγματα είναι πιο σκούρα.Να στεναχωριεσαι για πράγματα που είναι μη αναστρεψιμα ....."Δεν πειραζει αν πεσεις 10 φορες κατω , αρκει να σηκωθεις 11 φορες "
εχω ενα φιλο ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΧΟΥΛΕΣ!!!!και μαλιστα αυτο ακριβως που περιγραφεις: αδυνατα ποδια με κοιλιτσα και μεγαλο στηθος.......και ειναι και εξαιρετικα εμφανισιμο παιδι ε? οχι κανενας πεταμενος....ελα να στον γνωρισω! παντως το οτι δεν εχεις γκομενο σημαινει απλα οτι δεν βρηκες τον καταλληλο...οπότε κανε σεξ και αν ο αλλος θελει σχεση γιατι σε γουσταρει πραγματικα δεν θα κολλησει σε μλκιες του τυπου "μου εκατσε γρηγορα, ειναι ευκολη" κααααααααατσε ρε φιλε...κι εσυ το ιδιο ευκολα μου εκατσες, νομιζω? γιατι εσυ δεν εισαι κιλοτακιας και ειμαι εγω ευκολη? σιχτιρ!αλλωστε μην ξεχνας οτι και μεσα απο το σεξ γεννιουνται συναισθηματα! τωρα για την δουλεια...join the club girl!
Είσαι κοντά στο "Αμήν". Όταν θα το αγγίξεις και πεις "δεν γαμιούνται και οι δουλειές και οι γκόμενοι" τότε θα επέλθει μια φυσική χαλαρότητα.Πριν προλάβεις να χαρείς αυτή την χαλαρότητα, την οποία θα θεωρήσεις ότι την κατάκτησες με την "αξία" σου, θα σκάσει μύτη το πρόσωπο στη ζωή σου.Τότε εσύ θα κάνεις τη δύσκολη (μη ξεχνάμε ότι το "δεν γαμιούνται" το κέρδισες με κόπο και χρόνο - άρα γιατί τώρα να ενδώσεις και να ξαναγυρίσεις ενδεχόμενα στην πρότερη κατάσταση σε λίγο)...Αυτός όμως θα επιμένει και τελικά θα πέσεις.Έλα μου όμως που πριν προλάβεις να τον ευχαριστηθείς, θα σου απαντήσουν και στις αιτήσεις σου για δουλειά...Τότε θα χτυπιέσαι και θα λες: "ρε γαμώτο, δεν γινόταν να περιμένουν κανα δύο μήνες ακόμα, να χορτάσω και μετά να μου απαντήσουν;"Η λογική όμως θα πρυτανεύσει και θα πας για δουλειά.Πλέον, όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω θα μοιάζουν μακρινό παρελθόν.Την συνέχεια μπορώ να σου την πω μία άλλη φορά γιατί δεν ξέρω αν θέλεις να τη μάθεις τώρα...Δεν το παίζω μέντιουμ, κάτι έμαθα κι εγώ από τη ζωή μετά από 43 χρόνια έχοντας παρόμοιες ανασφάλειες και επίπεδα αυτοεκτίμησης.
Κόβεις τις μπύρες και αρχίζεις τη γυμναστική. Τρέξιμο, πιλάτες, γιόγκα, οτιδήποτε. Με τα τελευταία ίσως γνωρίσεις και κάναν άνθρωπο, το σίγουρο είναι ότι θα σου ανέβει η ψυχολογία αν δεις το σώμα σου να αλλάζει προς το καλύτερο.Αντί για μπύρα και το κρασί καλό είναι.
έλεος ρε παιδία με τα "είμαι ... χρονών, άνεργη και μόνη", νισάφι! δεν υπάρχει κανόνας στη ζωή για το τι πρέπει να κάνεις, πότε, πώς και με ποιον! το άνεργη ναι, είναι πρόβλημα, βγες και βρες δουλειά, κι αν δεν βρίσκεις (ούτε κι εγώ βρίσκω, κι ας ψάχνω οτιδήποτε!) κάνε εθελοντισμό, μπες σε μια ομάδα, βρες έναν τρόπο να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο, μόνο καλό θα βγει από όλο αυτό! το μόνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! σου είπε η μαμάκα σου και η καλή σου τηλεόραση ότι πρέπει μέχρι τα 30 να έχεις βρει μαλάκα και να έχεις κάνει 2 κωλόπαιδα και να φυτοζωείς με κρέμες και μπιμπερό και το πίστεψες; ή μήπως απλώς πίστεψες το new age παραμύθι όπου ο Mr.γαμάτος και η Mrs. γαμάτη κάνουν τα πάντα μαζί, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, είναι σούπερ-κουλ γαμάτοι(!) και τρισευτυχισμένοι γιατί έχουν ο ένας γαμάτος τον άλλο γαμάτο;! ήμαρτον! μια χαρά είσαι μόνη, έχεις όλες τις επιλογές του κόσμου και δεν σε περιορίζει κανένας! σεξ θα έπρεπε να κάνεις ασταμάτητα! κάτι άλλο κάνεις λάθος: μήπως έχει πέσει η αυτοπεποίθηση επειδή σου έχει μπει η ιδέα ότι έχεις γίνει σαπιοκοιλιά;;; χαλάρωσε, οι μισοί άντρες σαπιοκοιλιες είναι και καράφλες, άμα δεν σε γουστάρουν επειδή δεν είσαι ξυλάγκουρο είναι μαλάκες, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ - παρακαλώ να μην ακούσω την καφρίλα "όλοι μαλάκες είναι", απλώς απιβεβαιώνει την αντίστοιχη αντρική ρήση "όλες πουτάνες είναι". από τις τέσσερις παραγραφούλες σου φαίνεσαι μια χαρά παιδί, ξεκόλλα από τις μαλακίες τύπου "είμαι χοντρή", "άμα είχα σχέση όλα θα ήταν καλά" και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. πέρνα από τα φανάρια προς την έξοδο της πόλης ρίξε μια ματιά να δεις τι πάει να πει πρόβλημα και ζωή απάλευτη. όχι άλλη μίρλα!
Αγαπητή χοντρούλα,άνεργη και καυλωμένη, στείλε βιογραφικό στον Σειρηνάκη με αποκαλυπτικές φωτό ούτως ώστε να γυρίσει μία τσόντα με εσένανε πρωταγωνίστρια και Τίτλο "Horny Young Greek Amateur BBW"(Mε ένα σμπάρο,πολλά τρυγόνια!Βρίσκεις δουλειά,ξεκαυλώνεις,γίνεσαι ντίβα και ανεβαίνεις ψυχολογικά!!!)
Λοιπον - πρωτον - Βαθια ανασα!Δευτερον, ας τα βαλουμε ολα ενα -ενα:εισαι ανεργη - κουραγιο. ειναι δυσκολο αλλα ειναι κατι που αντιμετωπιζει πολυς κοσμος και δυστυχως μεγαλυτερης ηλικιας με οικογενειες που πρεπει να στηριξουν. Δεν το βαζεις κατω, ψαχνεις καθε μερα :-) ο επιμενων νικα!για τις σχεσεις - και παλι δεν εισαι μονη! ειναι πολυπλοκες, και πρεπει να δεις τι θελεις. οταν ξεκαθαρισεις τι θελεις, τοτε θα δεις οτι θα επικοινωνεις καλυτερα και θα προσελκυσεις και τα σωστα ατομα ;-)για την κοιλια - αναλογα με το τι αρεσει στον καθενα! αν πραγματικα δεν σου αρεσει το σωμα σου, βελτιωσε το με γυμναστικη και προσεξε τη διατροφη σου. αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα, αρχισε καποιο ομαδικο αθλημα (να γνωρισεις και κοσμο) προτεινω capoeira ή χορο. Και προς θεου:Εισαι 26 χρονων και ειναι ανοιξη! Please διασκεδασε και περνα καλα! Πρεπει να χαρεις την εποχη και την ηλικια σου! Ζησε το τωρα περνα καλα με φιλους και οικογενεια και συνειδητοποιησε πως τα προβληματα που βλεπεις (ελλειψη αυτοπεποιησης, εργασιας, γκομενου) at the moment, θα λυθουν/βελτιωθουν! Εnjoy life & ολα θα φτιαξουν;-)
Scroll to top icon