ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2013 | 02:11

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!

Οι Τουρκοι δεν ειναι απειλη, οπως πολλοι εθνικιστες συν τα τσοντοκαναλα παρουσιαζουν την εξεγερση τους.. Οι Τουρκοι αποτελουν παραδειγμα !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
ξαναγραφω αλληλεγγυη στην τουρκια. εσεις κοιμαστε δυστυχως. και ξερετε γιατι ; γιατι αυτοι αντιδρουν, και δεν αντιδρουν με ενα στημενο πανηγυρακι στο συνταγμα. ουτε με πορειες κατω απο μια ταμπελα που λεει "παμε" ή ο,τιδηποτε αλλο. αντιδρουν ΟΛΟΙ μαζι , βαζοντας στην ακρη τα πιστευω τους. και παλευουν για ελευθερια-δημοκρατια. παλευουν κοινο εχθρο, πολιτικους-συστημα. ουτε επιβαλλονται ουτε καπελωνουν. εχει κρατησει εξεγερση δικη μας (αν ποτε ειχαμε, με εξαιρεση τον δεκεμβρη του αλεξη) τοσες μερες ???? δε λεω, ο στρατοκαυλος τουρκος εποφθαλμια την ελλαδα, αλλα ο τουρκος ανθρωπος και πολιτης ΟΧΙ. αυτη ειναι η διαφορα και για αυτο αποτελουν παραδειγμα. αλλα δυστυχως ελληναρες ποτε δεν μπορεσατε να δειτε περα απο τη μυτη σας και τον κωλο σας !!!
Scroll to top icon