ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2013 | 20:53

Άποψη αντρών

Ήθελα να ρωτήσω πως βλέπετε μια κοπέλα η οποία έχει ωραίο σώμα να φοράει εφαρμοστό κολάν; Τώρα θα μου πείτε σας αρέσει πολύ, ήμουν σίγουρη αλλά.. θα θέλατε να ήταν η σχέση σας, η κοπέλα σας, εννοω θα την βλέπατε με σοβαρότητα για να την πλησιάσετε ή απλά θα τη χαζεύατε και ώς εκεί γιατί μ΄αυτά που φοράει προκαλεί πολλούς και μάλλον έχει πάει με πολλούς; Το ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει πάντα αλλά άκουσα άντρες να εκφράζουν αυτή την άποψη. Ως γνωστόν το κολάν διαγράφει τα πάντα και αυτό μπορεί να μην είναι σοβαρό ντύσιμο για σας. Παρακαλώ απαντήστε μου με ειλικρίνεια, ο,τι και να πείτε είναι σεβαστό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα της έδινα μια ευκαιρία γνωρίζοντάς την, εκεί θα καταλάβαινα σε κάποιο βαθμό αν είναι αξιόλογη κοπέλα. Το κολάν, κακά τα ψέμματα, το φοράτε για να δείξετε το σώμα σας, και αν όντως "το 'χεις" κιόλας, τότε είσαι γυναίκα με μια κάποια αυτοπεποίθηση και αυτό μου αρέσει.
Scroll to top icon