ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2013 | 11:54

αυτά τα ύποπτα μηνύματα....

Έχθες το πρωί πίναμε καφέ με τν φίλο μου, ξαφνικά του έρχεται μνμ και επειδή ετοίμαζε κάτι στην κουζίνα μου είπε να το ανοίξω κ να το διαβάσω γιατί περίμενε κάτι επείγον για μια δουλειά.Αντί λοιπόν να δω μνμ από φίλο του, ήταν μνμ απο αριθμό μη αποθηκευμένο που έλεγε ειμαι η τάδε, δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεση που σου έδωσα αλλά είναι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο κτλ κτλ.Πάγωσα. Κοκάλωσα... του δίνω το κινητό του και του ζήτησα εξηγήσεις... Ήταν από μια κυρία που είχε βοηθήσει πριν απο μερικές εβδομάδες στν δρόμο κάτι είχε πάθει το αυτοκίνητο της.Του λέω όποια βοηθάς εσύ τής δίνεις και το κινητό σου? Μου λέει καμία σχέση , το έδωσε ο φίλος μου κτλ κτλ.Έμεινα και τον κοίταζα αποσβολωμένη.. Με τα πολλά μου είπε όλη την ιστορία, ότι η κυρία παντρεμένη με 2 παιδιά , την ημέρα που την βοήθησε του είπε να πανε για καφέ. Εκείνος αρνήθηκε, πέρασε από το μαγαζί του φίλου του (εκεί μπροστά άναψε τ αμάξι της και είχε μείνει) και ζήτησε το τηλ του. ότι μετά απο 1 εβδομάδα τον πήρε τηλ και του είπε ότι του χρωστάει δώρο και να πάνε γι καφέ. Κ πάλι την απέρριψε.Εχθές έσκασε το μνμ.Δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαιώματα να τον αμφισβητήσω , ούτε ότι μπορεί ν έχει κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου.Συζούμε και πάντα είναι κύριος.Αλλά πήρα τέτοιες ανάποδες... δλδ σε "ενοχλεί" κάποια επι ένα μήνα και πουθενά μες στν μήνα δεν μπορούσες να μου πεις τι συμβαίνει?Μήπως καταβάθος του άρεσε το κυνηγητό της κυρίας και γι αυτό το έκανε μόκο?Just for the record, της απάντησε στο μνμ ,περαστικά για τον πατέρα σου, να προσέχεις την οικογένεια σου. Από έχθές δεν ξανακούστηκε η κυρία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πίστεψέ με, αν είχε να κρύψει κάτι, δεν θα σου έλεγε ελαφρά τη καρδία να τσεκάρεις το μήνυμα που μόλις έσκασε. Αφού λες κιόλας ότι δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα, ξέχνα το και απόλαυσε αυτό που έχεις. Δεν έχεις δει τι γίνεται εδώ μέσα? 8/10 υποφέρουν!
"Μήπως καταβάθος του άρεσε το κυνηγητό"Σε όλους αρέσει, θα άρεσε και σε σένα στη θέση του. Δε μπορεί κανείς να είναι βέβαιος αν είναι 100% ειλικρινής ο δικός σου, αλλά αν είχε κάτι να κρύψει δε θα σου έλεγε να δεις το κινητό του.
Scroll to top icon