ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2013 | 17:40

Η μαμα μου με μισει

Με θεωρει την πιο αχρηστη , χαζη , ασχημη και με κακο σωμα κορη που υπαρχει αυτη τη στιγμη. Πιστευει πως ολα τα παιδια του κοσμου ειναι καλυτερα απο μενα . Συνεχως με κατηγορει για την επιλογη της σχολης μου ( παιδαγωγικο ) , για τις επιλογες μου , για ολα...Συνεχως ειναι εκνευρισμενη μαζι μου και μου μιλαει με τον χειροτερο τροπο τονιζοντας συνεχως οτι ντρεπεται να με δειξει και να πει οτι αυτη ειναι κορη μου...Σημερα μου ανακοινωσε πως λογω οικονομικων με βλεπει να ορκιζομαι μονη μου αφου δεν εχω βρει ακομη δουλεια για να καλυπτω καποια εξοδα και αυτη δεν μπορει να διαθεσει για να δει το παιδι της να παιρνει πτυχιο .. Εκει δεν αντεξα και της εκλεισα το τηλεφωνο ! Ειλικρινα ευχομαι αν ειναι να γινω σαν κι αυτη να μη γινω ποτε μανα .. Θα θελα να ξερει πως νιωθω οταν μου τα λεει ολα αυτα, το κλαμα που ριχνω και το ποσο χαλια αισθανομαι ..
2
 
 
 
 
σχόλια
θα σε συμβουλευα να ριξεις μαυρη πετρα πισω σου αλλα λογω κρισης ξερω δεν ειναι ευκολο... αληθεια ομως ο μπαμπας που ειναι? τι λεει? η μαμα σου ανθρωπος ειναι με τα ψυχολογικα της. επειδη ομως δεν υπαρχει λογος να αποκτησεις κι εσυ μετα απο αυτο μην της απαντησεις στο τηλ για μια-δυο μερες αν ειναι να σε πληγωνει τοσο! εγω προσωπικα δεν θα της ελεγα ποτε ειναι η ορκωμοσια! θα επαιρνα την παρεα μου να με καμαρωσει και γενικα ατομα που θα χαιρονταν και θα μου το εδειχναν για να ορκιστω. αυτη ας το μαθαινε απο τη γειτονισσα και ας ερχοταν να μου ζητησει και τα ρεστα! εγω τα ιδια θεματα ειχα και εχω με τον μπαμπα μου. οταν περασα πανελληνιες αντι για μπραβο ξερεις τι μου ειπε? "δεν περασες στρατιωτικες για να βγαζεις λεφτα" ε αυτο ηταν του απανταω ενα " ας πληρωνες φροντιστηρια να βγαλω 20" και δεν του μιλαγα δυο μηνες. τωρα εχει ηρεμησει καπως αλλα μη φανταστεις πολλα. τα λεει και πρηζει τη μανα μου. σε μενα δεν τα λεει για να μην του ξαναθυμωσω κι επειδη με ξερει ειναι σιγουρος οτι θα με ξαναδει σε 10 χρονια αν μου αρχισει τις μακακιες!
Scroll to top icon