ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2013 | 02:34

ντρέπομαι.

Ντρέπομαι που με έχεις γεννήσει εσύ παλιομαλάκα. Είσαι ξεφτίλας. Δεν νιώθω καν τσαντισμένη, γιατί σε ξέρω. Αηδιασμένη μόνο. Χρόνια τώρα τις ξέρω τις πουστιές που κάνεις. Ξεδιάντροπε. Ανώμαλε.Το παίζεις και ποιητής στις ιντερνετικές γκόμενες κωλόζωο. Που τις έχεις πηδήξει τόσες φορές. Που εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία να έρθεις με τη μάνα να μας δεις εδώ που σπουδάζουμε για να πηγαίνεις να πηδάς και να στέλνεις και δωράκια στις μανάδες τους. Ποιητή της κακιάς ώρας, το πως μιλάς στην κόρη σου τους το λες? Που δεν έχω ακούσει καλή κουβέντα από το βρωμόστομα σου όσα χρόνια ζω.Μα να γυρνάς και να τους λες την καθημερινότητα μου ξεδιάντροπε? Ό,τι δηλαδή ξέρεις για μένα, ό,τι ακούς από δω και από κει. Γιατί δεν νοιάστηκες ποτέ να μάθεις ποια είμαι. Όλη την βρωμοδουλειά για την ανατροφή μας την έκανε η άμοιρη μάνα. Και έκανε καλή δουλειά δυστυχώς, τυχερέ. Για να έχεις να λες για το πόσο υπέροχες είμαστε στις σιτεμένες πουτάνες που πηδάς. Καριόλη. Σε ακούω να ροχαλίζεις και σκέφτομαι ότι σου σπάω το κεφάλι. Στο κάνω χίλια κομμάτια. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Μην ανησυχείς καθόλου. Και αυτό είναι υπόσχεση.Κακή σου νύχτα, παλιοαρχίδι.
1
 
 
 
 
σχόλια
ΑΑΑΑΑαααααχχχχχχχ... Τα ωραία της ζωής...Αυτές οι σχέσεις πάτερα παιδιού πάντα με συγκινούσε και ο δικός μου ήταν "υπέροχος"....Είμαστε κάποιοι που έχουμε ζήσει κάποιες άσχημες εμπειρίες αλλά παρόλα αυτά έχουμε συνεχίσει τις ζωές μας, αυτό μας κάνει δυνατότερους από τους άλλους ανθρώπους, μην αφήσεις κανέναν θυμό και κανένα βδελυρό άτομο να καταστρέψει αυτό που πραγματικά είσαι, αυτός είναι ο σκοπός τους, να σε κάνουν ένα με τα μούτρα τους και ξέρεις κάτι.. Δεν αξίζει.. Καμία "εκδίκηση" δεν αξίζει κομμάτι σου ή της ψυχολογίας σου... Πέτα τον όσο μπορείς από την ζωή σου και αγνόησε κάθε του ύπαρξη, αν θες να κάνεις κάτι με τον θυμό σου κάνε τον στόχους, γίνε αυτό που ποτέ δεν ήταν, αυτό που πάντα ήθελε και απέτυχε σαν ύπαρξη. Άσε την ζήλια και φθόνο να τα βάλει μαζί του, εσύ ζήσε, μην αφήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ να σου στερήσει την ζωή σου...Δεν με ξέρεις και δεν έχεις κανέναν λόγο να ακούσεις έναν ξένο αλλά σαν άτομο που έχει περάσει από την κατάσταση σου εγώ αυτά έχω να σου πω, ζωή σου είναι, επιλογές σου είναι κάνε τα κουμάντα σου και που και που να σκέφτεσαι και λίγο τον εαυτό σου...Αυτά... Να προσέχεις και την επόμενη φορά που θα πιω θα κατεβάσω λίγο και για εσένα ;) ...Cheers.
Scroll to top icon