ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2013 | 00:28

να. θυμάμαι

Αν κάποια στιγμή μου λείπει ο πα-τέρας μου ακόμα και μετά θάνατον πωςμου χάρισε μια εφηβική ηλικία κόλαση. Πως μου έχει δημιουργήσει κόμπλεξ και δεν χειρίζομαι καλά την κριτική και την αποτυχία. Πως όταν ακούω ανδρική φωνή να φωνάζει παθαίνω κάτι σαν κρίση πανικού. Πως δεν σέβεται ούτε το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου ούτε το πένθος της και συνέχεια θα βρει κάτι να της γκρινιάξέί και να της φωνάξει. Που πάντα ακούει την γνώμη και τα σχόλια των άλλων. Που με έχει πει πολλές φορές άχρηστη για τα ποιο απλά πράγματα. Που ποτέ δεν ζητάει κάτι ευγενικά αλλά απότομα. Που ποτέ σαν παιδί δεν με πήγε βόλτα ή να γυρίσει να με πάρει με σκοπό να μην βγω και άμα έβγαινα να γκρίνιαζε και να έλεγε ότι χαλάω λεφτά και τα χαρίζω. Που πιστεύει πως φίλοι ή σχέσεις είναι κοντά μόνο για τα ''εκατομμύρια'' που έχω και τους ταιζω. Που το λέει συνέχεια πως άμα πεθάνει σίγουρα με τα χάλια μας θα διαλύσουμε ότι αφήσει πίσω. Που συνέχεια θα βρει κάτι να προσβάλει. Που ποτέ δεν έχει πει μπράβο. Που. Συνέχεια επιμένει να παρατήσω τη ζωή μου και τα πτυχία στην Αθήνα και να γυρίσω πίσω σπίτι. Που πάντα θα βρει κάτι λάθος. Που πάνω από πέντε μέρες μαζί του είναι κόλαση. Που μαύρη ώρα και στιγμή είμαι άνεργη και δύο μήνες τους περνάω παρέα του κι έχω πάθει ήδη κατάθλιψη. Που Όταν λείπει αναπνέω. Που όταν λέω κάτι για το μέλλον μου κατέθειαν λέει ότι εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ τίποτα!ου για να μην γκρινιάζει στη μάνα μου δύο μήνες δεν έχω βγει ούτε ένα βράδυ! Και κοιμάμαι από τις δώδεκα... Που ενώ τα ίδια του έκαναν οι γονείς του άρα ξέρει ακριβώς Τί νιώθω και παρόλα αυτά τα Κάνει σε εμένα. Που. Κάθε μ έρα βγάζω απόφαση αν το μισώ ή όχι αν θέλω να ψΟφησει ή όχι. Που κάνει και λέει πράγματα επίτηδες. Που πολ σήμερα τον μισώ και Κλαίω μπορεί αύριο να το βουλώσει και να έχουμε μια όμορφη μέρα.... λές φορές με κάνει να ντρέπομαι. Που οι γνωστοί τον ξέρουν ως τυρανο και έχουν και δίκιο. Που ακούω τί κάνουν οι άλλοι πατεράδες για τα παιδιά τους κι εγώ σκάω από ζήλια... Που όταν πέρασα πανελλήνιες αντί για μπράβο μου είπε ότι εδώ έβγαλα παραπάνω χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για φροντιστήρια ! Αυτά και αλλά πολλά πρέπει να θυμάμαι και να μην ξεχάσω ποτέ! Να ξέρω ότι είναι ένας μαλακας που είχα την ατυχία να έχω για πατέρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
σκεψου οτι εχεις τη μητερα σου,εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου που σε στηριζει και σε αγαπαει.Οτι εχει να κανει με την οικογενεια ποναει πολυ.Εγω θα σου ευχηθω να καταφερεις καποια στιγμη να βρεις την εσωτερικη σου γαληνη και να προχωρησεις με χαμογελο τη ζωη σου! :)
Scroll to top icon