ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2013 | 04:03

Ένα πρωινό στη Γραμματεία.

Ειλικρινά,θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσω να κυκλοφορώ με μία ταμπελίτσα καμωμένη απ'τα χεράκια μου και φορεμένη σαν κολιέ όπου θα αναγράφονται τα εξής :"Ναι μπήκα 5ο έτος και χρωστάω άπειρα μαθήματα!Εάν κι σεις θέλετε να μάθετε το πώς και το γιατί "κύλησα" ή έχετε όρεξη να δοκιμάσετε ποιες πέντε λέξεις συνδυασμένες κατάλληλα πονούν περισσότερο μη διστάσετε να με προσεγγίσετε." Ευγενική και χαμογελαστή, βρέθηκα να ακούω (το χαμόγελο είχε ήδη αρχίσει να στραβώνει) την -όχι πολύ μεγαλύτερη μου-κοπελίτσα στη γραμματεία να γελάει με το "9ο εξάμηνο".Εγώ δεν το ήξερα σαν ανέκδοτο αλλά εκείνης της άρεσε πολύ κι αφού το επανέλαβε 2-3 φορές, μουσική στα αυτάκια της,πέταξε :"βλέπω το χάλι της καρτέλας σου" -σχόλια βασικά περιττά και άσχετα ως προς το θέμα για το οποίο είχα πάει.Κι εγώ βουβή,με τις άμυνες μου κάπου παρατημένες να προσπαθώ να πιάσω το αστείο. Ξέρεις,απ'αυτές τις φορές που έχεις ξυπνήσει νωρίς,απροετοίμαστος και καλοπροαίρετος με τον κόσμο και μετά θυμώνεις που δε μίλησες.Το θέμα είναι κοπελιά πως δε ξέρεις την ιστορία κανενός.Α!Κι η ευγένεια δε στοιχίζει τίποτα!Κι είναι κι αρετή!Αλήθεια!
1
 
 
 
 
σχόλια
καλέ μη σκαςκατ αρχην για τα μαθηματα μια αποφαση ειναι να στρωθεις 2 χρονακια...εγω τελειωσα το μαθηματικο στα 7 χρονια ενω στο 5ο ετος δεν ειχα περασει τα μισα :-Sξεσκιστηκα 2,5 χρονια και το πηρα το ρημαδι (μη σου πω τωρα τι το κανω...τεσπα)οσο για την τυπισσα στη γραμματεια μου κανει εντυπωση μιας και αυτα τα συναντουν συχνα, οποτε μηπως ηταν καινουρια? οπως και να χει δεν δικαιολογειται.
Scroll to top icon