ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2013 | 10:31

θερμη παρακληση.

ας σταματήσουμε ολοι μας να πηγαίνουμε σε ζωολογικούς κηπους,παρκα με ζωα κ παρομοιες φυλακες ψυχων.δεν υπαρχει λογος να πηγαινουν παιδια,δεν τους διδασκει απολυτως τιποτα,υπαρχουν δεκάδες τροποι να μαθουν τα παιδια για τη προστασια του περιβάλλοντος κ τη σημασια της υπαρξης κ φυλαξης των ζωων.μπας κ γινει κατι κ κλεισουν ολοι τους λογω ελλειψης πορων.ναι τα ζωα είναι ωραια,αλλα στο περιβαλλον τους.ειναι πιο ωραια να υπαρχουν λιονταρια κ τίγρεις σε ένα κλουβι αργοπεθαίνοντας από καταθλιψη,για να τα θαυμαζουμε ολοι;πιο εγωιστικο,ατομιστικο, εγωπαθες,επικυνδυνο ζωο από μας τα ζωα δεν υπαρχει.
1
 
 
 
 
σχόλια
και εγω μαζι σου. Εχω ακουσει που λενε "ναι αλλα εμεις εδω τα φροντιζουμε. εξω στη φυση κινδυνευουν!!!". Ξερουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους. Αγρια ζωα της φυσης ειναι. Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να πεθαινουν χρονια νωριτερα επειδη τα φυλακισες εσυ?
Scroll to top icon