ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2013 | 11:21

Φιλοι;

Kαι πλεον καταλαβα ποιοι απο τους γυρω μου νοιαζονται για μενα.Δεν λενε πως οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται;Αυτο ακριβως.Οταν ζητουσαν βοηθεια, ετρεχα να τους βοηθησω ακομη και οταν ειχα καποια σημαντικη δουλεια, γιατι αυτοι οι ανθρωποι ηταν σημαντικοι για μενα και προφανως πιο σημαντικοι απο τη δουλεια που ειχα να κανω.Χθες, ενω ζητησα τη βοηθεια τους και ενω ειδαν ποσο χαλια ημουν, δεν ηρθαν μαζι μου μεχρι το νοσοκομειο παρολο που ζαλιζομουν. Και απο τα 6 ατομα που θεωρουσα φιλους μου, νοιαστηκε μονο η μια και το αγορι μου. Να ελεγα πως ελειπαν απο την περιοχη ή ειχαν καποιο σοβαρο λογο να μην ερθουν μαζι μου, παω πασο. Αλλα ειναι καπως να μην σε βοηθανε σε κατι πολυ σοβαρο γιατι εχουν να πανε για καφε....Απο εδω και περα θα δινω τη βοηθεια μου σε οσους μονο πραγματικα το αξιζουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν δίνουμε επειδή περιμένουμε να μας δώσουν πίσω, δίνουμε επειδή θέλουμε και μας ευχαριστεί!!Σίγουρα είναι όμως λυπηρό να μην παίρνουμε ποτέ πίσω και μόνο να δίνουμε..Κάνε το σωστό και ρίχτο στο γιαλό..
Scroll to top icon