ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2014 | 20:11

Χάλασα την πρώτη της φορά.

Πάντα όλα τα στραβά πάνω μου, αλλά τέτοια ντροπή, στεναχώρια, θλίψη δεν έχω ξανανιώσει! Το ήθελε πολύ και δεν ξέρω τι έγινε, άγχος?, δεν μπορούσα να λειτουργησω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ξανά. Και αυτό που με πονάει περισσότερο είναι ότι μου έτυχε σε αυτό το άτομο! Ακόμα και όταν άρχισε να εκνευριζεται, ακόμα και όταν το παράτησα τελείως αυτή μου έλεγε συνέχεια να μην στεναχωριεμαι και να μην νιώθω άσχημα! Πραγματικά νιώθω λίγος απέναντι της.. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να την κοιτάξω! Προσπαθούσε να με κάνει να χαμογελασω μέχρι και την τελευταία στιγμή που ειμασταν μαζί! Πόσο άδικο είναι για αυτή..
1
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά είναι πιο συχνό απ'όσο περίμενα... Και εμένα το αγόρι μου τα ίδια έπαθε τη πρώτη -wannabe- φορά. Μη τρελαίνεσαι και πάρτο πάλι απ την αρχή. Στη τελική τι είχε και τι έχασε η κοπέλα :P ( εγώ έτσι το έβλεπα και τότε,έτσι το βλέπω και τώρα). Σκέψου ότι μετά την "αναγνωριστική" θα έχετε και μεγαλύτερη εξοικείωση τώρα και θα είναι ευκολότερο :)
Scroll to top icon