ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2014 | 19:14

...

Εχω να κανω sex 2.5 χρονια. 2 χρονια κολλημενος με αυτη τη μια και μοναδικη. Τωρα ανοιξα και εγω τα ματια μου. Την πατησατε ρε, δεν ξαναγαπαω. Κολοπαιδο θα γινω. Τωρα βλεπω ποσο μπορει να μας αρρωστησει μια γυναικα. Ειδικα οταν παιζει με αυτο μου νιωθεις. Μονο εσας τις μλκισμενες θα πηδαω ρε, θα με ερωτευεστε και θα φευγω. Στα καλα κοριτσια δεν θα παω, να κοιταξουν να βρουν κανενα καλο παιδι και τους ευχομαι να μην κολλανε με τα κολοπαιδα και τους ψευτομαγκες.ΥΓ. για τις πιο πολλες απο εσας θα ειναι αργα οταν θα καταλαβετε τι ειναι αντρας με @@.
1
 
 
 
 
σχόλια
Απ'τη στιγμή που κουβαλάς τόσα αρνητικά και εχθρικά συναισθήματα, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από κόσμο για ένα διάστημα. Να σκεφτείς ρε παιδί μου.Σκέψου τα εξής:1) 2 χρόνια δεν έπιασες το "hint" ότι δεν θα γίνει κάτι με αυτή την τύπισα; Δε νομίζω ότι φταίει εκείνη.2) Τι σου φταίει μια οποιαδήποτε άγνωστη να βγάλεις τα απωθημένα σου πάνω της; Αυτός είναι ο σκοπός των ανθρώπινων σχέσεων;3) Ένας "άντρας με @@", όπως λες, κοιτάει πρώτα τον εαυτό του και πού εκείνος έφταιξε. Και σίγουρα το "θα με ερωτευεστε και θα φευγω" δε δείχνει άντρα με @@.Παρακαλώ διάψευσέ με.
Scroll to top icon