ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2014 | 21:33

"Κυρά Κατίνα"

Δε μπορώ αυτό το κουτσομπολιό...Λάθος-αυτό το γυναικείο κουτσομπολιό.Το μισώ.Πρέπει να καταλάβετε όλες πως,κάποια πράγματα,είναι για εσάς και μόνο για εσάς.Άλλα για εσένα και το αγόρι σου,άλλα για εσένα και τη μητέρα σου,άλλα για εσένα και τα αδέρφια σου,κτλ..Με έχετε αηδιάσει φριχτά,ω ναι,πολλές από εσάς.Κουτσομπολιό,υπάρχει παντού,σαφώς.Και σε άντρες και σε γυναίκες.Απλά εμείς,σε μια αντροπαρέα π.χ.,θα κάνουμε την αναφορά μας σε αυτό και θα τελειώσει."Ρε μαλάκα,μου έστειλε η Σίσσυ!!Πού με ξαναθυμήθηκε;;" και τέλος.Εσείς,όχι απλά θα πείτε με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια το τι έγινε σε μια κατάσταση,αλλά θα είστε και πάνω από το κινητό ή το fb ώστε να βλέπετε λέξη προς λέξη κάθε διάλογο και να αναλύσετε μέχρι και το ύφος κάθε μηνύματος!!Και βγάλτε με ψεύτη.Αυτό,δεν είναι αηδιαστικό;;Ποιο το νόημα να ξέρουν οι κολλητές με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια τι παίζει με τη σχέση σου π.χ.;;;Πράγματα για εσένα,δεν έχεις αγαπητή;;;Δεν έχεις κάτι που να κρατάς μέσα σου;;Αυτό,για εμένα,είναι κατάντια.Μια κατάντια η οποία επικρατεί στα μυαλά των περισσοτέρων γύναιων.Όταν εγώ λέω κάτι σε κάποια,θέλω να μείνει ανάμεσα ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΙΑ.Όπως κάνω και εγώ φυσικά!Γκεγκε???Έχω πει σε πρώην μου πως "αφού πας και εξιστορείς ΚΑΘΕ λεπτομέρεια για εμένα στις φίλες σου-από το πόσο τον έχω,μέχρι το τι δευτερόλεπτο θα πω καλημέρα- ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ!!!Αφού είναι σα να τα έχω μαζί τους!!".Λίγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό γαμώτο!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
μεγαλο θεμα και περιπλοκο αυτο! κατα την γνωμη μου εχεις απολυτο δικιο,απο την αλλη θα σου πει αυτος/η που το κανει ''δεν λεω οτι λεω απο κουτσομπολιο αλλα γιατι θελω την συμβουλη του/της φιλου/ης μου.''και καλα κανει, ο φιλος/η υπαρχει και για να μας συμβουλευει οποτε το ζηταμε.αλλα δεν γινεται να ζηταμε συμβουλες για το παραμικρο.ειναι και αυτο ενα ειδος επιβαιβεωσης του εαυτου μας απο τους αλλους.και υπαρχει και η λαθος νοοτροπια οτι ''αν δεν μου λες τα παντα(οπως και εγω) δεν με εμπιστευεσαι το ιδιο,αρα δεν ειμαι τοσο καλος/η φιλος/η σου, οπως εισαι εσυ για εμενα! οι φιλοι ειναι απο τους σημαντικοτερους ανθρωπους στην ζωη μας αλλα σιγουρα οχι σημαντικοτεροι απο εμας τους ιδιους και τις ζωες μας! και εδω πιστευω οτι ειναι το περιπλοκο της υποθεσης .ο φιλος/η μας οταν του πουμε κατι π.χ. ''δεν με πηρε τηλεφωνο :( '' θα σου πει αααα τον/την @#$$#@#*****$$#@'' αλλα δεν ειναι αντικειμενικος το κανει για να ειναι ''με το μερος σου'' και οχι ''με του αλλου'' (κατα καποιο τροπο)και εσυ δεν το καταλαβαινεις ολο αυτο και πιστευεις οτι ο/η αλλος/η ειναι $$#@***%##@ ! και εκει χανεται το ''παιχνιδι'' . :?
Scroll to top icon