ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2014 | 16:30

Αλλαγή εμφάνισης...

Οι φίλοι με φωνάζουν Άλεξ (μη σας ξεγελάει το όνομα κοπέλα είμαι) και είμαι 17 χρονών. Πρόσφατα έχασα 30 περιττά κιλά με αποτέλεσμα την απίστευτη αλλαγή της εμφάνισης μου προς το καλύτερο. Άλλαξα καρταρόμπα, χτένισμα, στυλ κ.τλ. Ποιο είναι το πρόβλημα τώρα. Ότι παλιότερα με πλησίαζαν (ειδικά τα αγόρια) μόνο για φιλική κουβέντα επειδή και μόνο γούσταραν τον χαρακτήρα μου. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη αφού στο περιβάλλον μου με πλησιάζουν μόνο λόγω της εξωτερικής εμφάνισης και δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτά που έχω εγώ να δώσω. Εν ολίγοις με βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας. Μου κλείνουν το μάτι πονηρά και με χουφτώνουν στον κώλο δήθεν για πλάκα, ενώ εγώ ειλικρινά είμαι πολύ σεμνά και φυσιολογικά ντυμένη. Θέλω να πω δηλαδή ότι όλη αυτή η ξαφνική προσοχή που δέχομαι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι φοράω ξώβυζα και πηγαίνω έξω, αντίθετα ντύνομαι μια χαρά χωρίς να προκαλώ.Σκέφτομαι να ξαναπάρω τα κιλά που έχασα διότι έχω μπουχτίσει να με πλησιάζουν για την εξωτερική μου εμφάνιση και όχι για τον χαρακτήρα μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ελα, παραδέξου το. Σου αρέσει που σε κοιτάζουν και ερωτικά. Αλλωστε ολες μας το γουστάρουμε, μην κοροιδευόμαστε τώρα. Πάντως αν θες πίσω τα κιλά που έχασες ευχαρίστως να σου δώσω εγώ μερικά από αυτά, με μεγάλη μου χαρά. Εγώ στην θέση σου θα γούσταρα να με κοιτάζουν έτσι τα αγόρια. Κοπέλα μου αρέσεις, απλά κάνε παιχνίδι, σιγά.
Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις χρόνο στο χρόνο και να μάθεις να διαχειρίζεσαι την καινούρια σου εμφάνιση και ότι συνεπάγεται.Τα παραπάνω κιλά είναι και ένας τρόπος για ανθρώπους μιας ορισμένης ψυχοσύνθεσης να κρύβονται. Τώρα είσαι έξω στον αγώνα, στα ανοιχτά με όλους μας. Έχεις πολλά να μάθεις, πολλά να περάσεις.Το πιο δύσκολο θα είναι να αντιληφθείς ότι η καινούρια σου εμφάνιση δεν σημαίνει και πραγματοποίηση όλως των ονείρων σου. Αλλά και πολλά άλλα.Πάντως πίστεψε με, δεν σε βλέπουν όλοι σαν κομμάτι κρέας. Νομίζω -όσο παράλογο και αν ακούγεται- ότι δυσκολεύεσαι να δεχτείς την καινούρια σου εικόνα και βρήκες σε αυτό κάτι για να κρυφτείς.
Scroll to top icon