ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2014 | 23:34

Η μικρή μου αδερφή

Η αδερφή μου είναι στην τρίτη χρονιά της σχολής της και σημερα πήρα την απόφαση να της φτιάξω το γραφείο το οποίο είχε να φτιαχτεί 4 χρόνια.Αφού της καθάρισα όλα της τα βιβλία που είναι από εποχή δημοτικού ήρθε κι άρχισε να μου φωνάζει και να μου μιλάει άσχημα.Ενώ είχα περίοδο πήγα και γύρευα στους κάδους ανακύκλωσης χάρτινες κούτες για να τα βάλουμε σε τάξη έκανα μισή ώρα περίπου.Γύρισα κι ήταν ακόμα αραχτή στο λάπτοπ και κάπνιζε. Ξανατσακωθήκαμε αρκετές φορές μετά με κορυφαία ατάκα της ποιός σου πε να μου χαλάσεις τα πράγματα και της λέω μωρή εγώ δεν τά χα φτιάξει έτσι πριν 4 χρόνια?τελικά μου πήρε αρκετές ώρες κι ακόμα τα χέρια μου είναι μέσα στη σκόνη αλλά δεν πειράζει άξιζε τον κόπο. Αλλά μου σπάει γενικότερα τα νεύρα γιατί είναι ανοικοκύρευτη όχι οτι εγώ δεν είμαι αλλά να παρατάει 5 ζευγάρια μες τη μέση του δωματίου μου .κι άμα της πω να τα μαζέψειη μου μιλάει άσχημα ή κάνει την άρρωστη ότι έχει πονοκέφαλο κι ότι είναι ματιασμένη κ παίρνει τηλέφωνο τη θεία μας να την ξεματιάσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
φοβερή η αδερφή σου!σχετικά με τον πονοκέφαλο και το ξεμάτιασμα...ΟΥΑΟΥ!βάζει τα μεγάλα μέσα!αλλάξτε δωμάτια γιατί δεν βλέπω να μπορείτε να τα βρείτε αρμονικά και αν δεν γίνεται αυτό, πρέπει να τα βρείτε στα μισά, δηλαδή να υπομένεις λίγη ανοργανωσιά και εκείνη να μην τα κάνει όλα χάλια!
Scroll to top icon