ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2014 | 21:08

Η Ελληνική παραγματικότητα

περί παιδείας και "πνεύματος". Βασικά συστατικά αποτυχίας:- Πτυχίο παίρνουμε για τους γονείς μας.- Μεταπτυχιακό για τον εγωισμό μας.- Διδακτορικό για τους γείτονες.- Στις πανελλήνιες περνάγαμε για να ικανοποιήσουμε το φροντιστήριο- Το Proficiency και το Lower για να καλύψουμε τη ξενοφοβία μεταξύ ομοεθνώνΔε λέω.. καλές οι σπουδές.. όμως παιδεία σα λαός δεν έχουμε! Έχουμε όμως χαρτιά που δηλώνουν ότι είναι τα δικά μας χαρτιά. Ναι, δικά μας είναι. Ναι εγώ τα έχω τα χαρτιά χρόνια τώρα, γιατί είναι ωραία να τα έχεις τα χαρτιά. Που είναι η ευγένεια, που είναι ο αλτρουισμός, που είναι ο σεβασμός απέναντι στους θεσμούς, που είναι οι αγνές προθέσεις. Που είναι η παραδοχή της ισότητας των ανθρώπων απο κάθε χώρα αλλά και απο κάθε πιστεύω; Να έχουμε τόσα κόμπλεξ.. μα τόσα πολλά..; Τόση καταπίεση;Ααα.. ξέχασα να πώ ό,τι δώσαμε εμείς τα φώτα στην ανθρωπότητα. Εεε βέβαια τα δώσαμε. Eυτυχώς δηλαδή που δε τα χαλάσαμε κι αυτά πρίν τα δώσουμε. Γιατί αν δε τα δίναμε, ειλικρινά δε είμαστε ικανοί να τα αξιοποιήσουμε. Ευχαριστώ τις ιδεατές αξίες που απλόχερα φαλήρησαν τη χώρα. Τη παιδεία της παραμόρφωσεις της γνώσης, τους συναισθηματικά ανήμπορους χαρτογιακάδες και τα ναρκισιστικά γλωσσολόγα φλάουτα των γραμμάτων, που δε μπορούν να κρίνουν το πνεύμα εν μέσο ορθογραφικών λαθών. Ναι.. διότι δεν υφίσταται νούς χωρίς ορθογραφία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε είδους κομματικής παράταξης, για τη πλύση εγκεφάλου που παρέχουν αβίαστα σε όλα τα ελληνόπουλα.Όταν κατέβουμε απ'το θρόνο της αυτοικανοποίησης, τότε θα έχουμε παιδεία. Προς στιγμήν, ας τρώμε σουβλάκια με μπύρες και ας συζητάμε για το πόσο ανώτεροι είμαστε, βασικά σε όλα. Πόσο πιο έξυπνοι είμαστε απ'τους ξένους ("τους ξενέρωτους").Ναι ναι... εμείς δώσαμε τα φώτα στην ανθρωπότητα.. "Δύο απ'ολα με γύρο θα ήθελα και δύο μπύρες"
1
 
 
 
 
σχόλια
"Ααα.. ξέχασα να πώ ό,τι δώσαμε εμείς τα φώτα στην ανθρωπότητα." ΛΑΘΟΣ!ΤΑ ΔΏΣΑΝΕ αυτοί που ζούσανε εδώ πριν 3000 κ βάλε χρονιά... όχι αυτοί που κατοικούν τώρα αυτήν την περιοχή.. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!Καλα τα λες.. άλλα βλέπεις έχεις κ Εσύ αυτήν την μαμακινση.. οχι δεν είσαι αρχαία Ελληνίδα.. ούτε κανένας γύρο σου.. εκτος άμα υπάρχει το time travel..
Scroll to top icon