ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2014 | 00:27

ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ !!!

Γνωρισα ενα παιδι,με το οποιο βγαιναμε και τελικα καναμε σχεση!Ολα τελεια και υπεροχα!Τι να πω,ενιωθα οτι βρηκα το αλλο μου μισο,αντρας που θα ονειρευοταν καθε γυναικα να εχει,τελειος σε ΟΛΑ!!!Μεχρι που ανακαλυψα οτι αυτος ειχε σχεση απο αποσταση εδω και 5 χρονια!Επαθα ΣΟΚ!Δεν μου το παραδεχοταν αρχικα,αλλα τελικα μου τα ειπε ολα!Χωρισαμε και του ειπα πως αν τα ξεκαθαρισει ολα και αποφασισει πως θελει να ημαστε μαζι μονο τοτε να ερθει να με ξαναβρει!Βεβαια με επαιρνε καθε μερα τηλεφωνο,ερχοταν στη δουλεια να με βρει,απλα και μονο να με δει οπως ελεγε!Ετσι περασαν μηνες με κλαματα,παρακαλια(απ'την πλευρα του) και πολλα αλλα τρελα σκηνικα!Ελεγε πως με ηθελε αλλα δεν μπορουσε να χωρισει την αλλη γιατι ειχε κατι προβληματα εκεινη την περιοδο και δεν μπορουσε να την παρατησει ετσι!Υπεφερα και εγω γιατι ουτε μαζι ημασταν αλλα ουτε και στην ησυχια μου με αφηνε να ηρεμησω!Τελικα την χωρισε με τα πολλα!Ειμασταν παλι μαζι πιο ερωτευμενοι απο ποτε!Ολα τελεια,υπερβολικα τελεια για να ειναι αληθινα!Γιατι ανακαλυψα πως ενω ημασταν μαζι,και τις 2 φορες που ελειψε απο την πολη με προφαση κατι δουλειες που ειχε πηγε και βρηκε την αλλη... Παθαινω δευτερο ΣΟΚ!Ξανα κλαματα,παρακαλια,δικαιολογιες κτλ Ξανα κινηγητο απο πισω,να μου την στηνει εξω απο το σπιτι,τη δουλεια,οπουδηποτε!να εχει αναστατωσει ολους τους φιλους μου!Να με παρακολουθει ολη την ωρα,που παω,τι κανω κτλ Μεχρι που αναγκαστηκα(αφου δεν αντεχα ολη αυτην την τρελα)να φυγω για λιγο απο την πολη που μενω και να παω στους γονεις μου!Ηρθε και εκει!Μιλαμε για 600χιλ αποσταση και θρασος τρελο!Μιλησε με τους γονεις μου,τους ειπε οτι με αγαπαει και με θελει σαν τρελος!Με παρακαλουσε να τον συγχωρεσω και να τον κατανοησω(οτι δηλαδη αυτη η σχεση που ειχε πριν δεν ηταν και τοσο ευκολο να ληξει γιατι η αλλη τον απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει και κατι τετοια τρελα και απιστευτα πραγματα....!)Τι να κανω η χαζη?Τον συγχωρω,αφου τον αγαπαω η βλαμενη και συνεχιζουμε και ειμαστε μαζι!Μονο που εμενα αυτο μου γινεται εμμονη ιδεα και αρχιζω και γινομαι απιστευτα καχυποπτη,και το νιωθω ολο αυτο σαν βαρος απο το οποιο δεν μπορω να απαλλαγω.Με αρρωσταινει αυτη η κατασταση,δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη και του το λεω ξεκαθαρα!Αυτος επιμενει πως ολα θα ειναι μια χαρα απο δω και περα γιατι με αγαπαει και δεν θελει να με ξαναχασει!Ρωταω τωρα εγω,υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ο ανθρωπος?Εκανε μια μαλακια και αξιζει να του δωσω μια ευκαιρια η θα ξαναγινουν παλι τα ιδια(αν οχι με την πρωην του,με καποια αλλη,μπορει στη θεση της να βρεθω και εγω καποια στιγμη?!?!)Μπορει να συνεχιστει μια σχεση αν χαθει η εμπιστοσυνη?Αρχιζω και νιθω οτι με τρελαινουν ολες αυτες οι αμφιβολιες και ανασφαλειες...Σκετη τρελα η αγαπη αυτη!
1
 
 
 
 
σχόλια
Φύγε μακριά από αυτή τη "σχέση" όσο είναι καιρός!!!!!!!!!!Εφόσον εξ αρχής δεν χτίστηκε πάνω σε ένα υγιές υπόβαθρο δεν έχει ελπίδες να ανθίσει. Και επίσης είναι απαράδεκτος που σε έχει εκθέσει στους φίλους σου, την οικογένεια σου και την εργασία σου. Δεν εκθέτεις τον άνθρωπο που σέβεσαι και αγαπάς. Εφόσον δεν του έχεις εμπιστοσύνη ή έχεις την παραμικρή υποψία γαι εκείνον, χώρισε τον. Γιατί πολύ απλά δεν θα ηρεμήσεις ποτέ και θα χαλάς συνέχεια την ψυχική σου υγεία. Δεν υπάρχει λόγος να μένεις κολλημένη μαζί του. Ούτε να κοροιδέυεις τον εαυτό σου. Βάλε μπροστά την αξιοπρέπεια σου και προχώρα.Υ.Γ Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει να σε ενοχλήσει, να σε φέρει σε δύσκολη θέση και ειδικά μπροστά ή εμπλέκοντας τρίτους κάλεσε την αστυνομία.Σοβαρολογώ!!
Scroll to top icon